Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само като те чуя ми става смешно.. идеи ще ти дам колкото искаш, пък и то няма нужда, излез само някъде назапад виж 10 неща които ги няма тука и ела направи най евтиното.
Има 2 проблема тук. Българите не знаят как да правят бизнес, това ти го казвам щото колегите ми от софия имат пазар като слънце а са по зле от мен. И не само моите колеги ами като гледам всички как си въртят бизнесите изобщо не са търговци ами са идиоти които ги мързи.
2рото е че българите като клиенти нямат култура. Тук си мислиш че щом си плащаш и си господ. А то не е така. Имаш дадени права като си плащаш но от теб също се изисква даден етикет. Това убягва на доста.
В началото като отвори фитнеса се държах с хората баш както в америка, всичко супер, само дето всеки 2ри клиент искаше да ми се качи на главата и беше моя голяма грешка.
Сега си има дадени правила които никога не се нарушават и няма компромиси за никой. Обслужването разбира се пак е супер, винаги с усмивка и т.н. но просто когато няма компромиси няма и хора които да ти се качват на главата.
stanislavnba, от една страна си прав за качването на главата ти, но българина клиент попринцип като спести 2 месеца, за да смени дограмите си например, разбира се, че ще има претенции и ще иска качествена услуга.
tretipip, много не пестят ,а продават нещо .... че да направят ремонт![]()
добре аз не разбирам защо трябва да има претенции и от къде произхождат тези претенции ??
някой ти предлага дадена услуга, било то дограма. Условията са ти ясни, какво искаш повече. Защо трябва да се пазариш, защо трябва като ти дойде майстора да му мрънкаш че ти е чукнал с 2см повече отколкото ти си си мислил, при положение че то е ясно че това не е точна наука. И иам още 100 неща закоито хората се пазарят дето аз не мога да се сетя.
И реално нямат право да го правят за нито едно от тези неща.
Плащането е все едно сключване на договор. Едната страна има задължения и другата има.
Само че когато са български клиенти тогава има само изисквания.
Само пример да дам, аз никога не отивам някъде където майка ми си купува нещо. Тя се държи с продавачите като със слуги. И проблема е че доста хора са така.
само като те чуя ми става смешно.. идеи ще ти дам колкото искаш, пък и то няма нужда, излез само някъде назапад виж 10 неща които ги няма тука и ела направи най евтиното.
Има 2 проблема тук. Българите не знаят как да правят бизнес, това ти го казвам щото колегите ми от софия имат пазар като слънце а са по зле от мен. И не само моите колеги ами като гледам всички как си въртят бизнесите изобщо не са търговци ами са идиоти които ги мързи.
2рото е че българите като клиенти нямат култура. Тук си мислиш че щом си плащаш и си господ. А то не е така. Имаш дадени права като си плащаш но от теб също се изисква даден етикет. Това убягва на доста.
В началото като отвори фитнеса се държах с хората баш както в америка, всичко супер, само дето всеки 2ри клиент искаше да ми се качи на главата и беше моя голяма грешка.
Сега си има дадени правила които никога не се нарушават и няма компромиси за никой. Обслужването разбира се пак е супер, винаги с усмивка и т.н. но просто когато няма компромиси няма и хора които да ти се качват на главата.
stanislavnba, човек прави бизнес във сфера дето е силен. И се въздържа от сфера където няма елементарно понятие. Това че някой се въздържа не го квалифицирай като мързел.
не не ме разбра правилно. аз говоря за хора които имат бизнес, че ги мързи. виж само обслужването с 90% от малките бизнеси в държавата. отвратително е. Няма усмихнати хора. Все едно неискат да ти продадат нещо и после се чудят защо не изкарват пари.
Аз познавам доста хора които парвят бизнес от различни видове, голямата част от тях смятат всичко за даденост. Това че хората ще влязат при него и ще си купят нещо е даденост и това че той се държи зле с тях не е проблем.
И до скоро не беше проблем, но започна да има конкуренция и има бизнеси които залагат на обслужването и на хората им харесва. И когато на един му харесва да го обслужват добре той ще спре да ходи там където го обслужват зле.
GGBG (19-07-2013)
stanislavnba, тая работа със задълженията е двупосочна, майсторите мноооого често се правят на тарикати и искат да те исклатят.АЗ имам познати майстори, основния им девиз при
поемането на работа е, видя ли го, че е балък го товаря, лошото е, че не са само те така![]()