Ей няма ме огрее и днес да отворя позицийка. Долара не е взимал стимуланти скоро и все пердах яде. Една дивергенцийка поне да се появи на МАЦД да има някаква надеждичка, но увиДобре че съм момченце и си нося винаги играчката
![]()
Ей няма ме огрее и днес да отворя позицийка. Долара не е взимал стимуланти скоро и все пердах яде. Една дивергенцийка поне да се появи на МАЦД да има някаква надеждичка, но увиДобре че съм момченце и си нося винаги играчката
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Той РЕДА беше сложил стоп в стила на Ситито
на 1,31370 от 1,31501 и му го бяха взели доста
преди новините в 15:30,,,,,,
+13,1
П>П>Само не мога да разбера що ДАУ се пъне
при тия трагикомични данни??? Дали заради Брадатия???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
чаках 1.3200, но се качи само до 1,3170 и не успях да скъся.....![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Чакаме сега Бернанке, много интересно стана след тея новини ....
кво интересно
направи 1 бар и след това 1 наобратно, стане ли така отиде коня у ряката .. по зле общо взето трудно може да е . Поне тоя да беше голям червен ами той никав не е ... ще люпим семки и туй то
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разширява се триъгълника на 1ч и на 4ч - СМЕТКОУБИЕЦ-формация, без колебание разправям от сутринта. Който пише учебник по "Форексови науки, знания, твърдения и предположения", задължително да включи тази фигура, ама обезателно и несъмнено![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Д12, защо вместо да влизаш на пробиви, не фейдваш пробивите като видиш таз фигура ?