ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
с цел го сложих на 60 стопа да е малко по дълбок
винаги когато пусках по плитки стопове взимат ми стопа и дим да ги няма акулите
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
е не знам то на евро долар 50 пипса хич не е плитък стоп. особено за няколко часови поръчки, ако е няква дневна може ама такива не знам. То рядко има над 100 пипса ден, ти като бамнеш на дъното на деня 50 пипса стоп си си направо подсигурен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е*и мамата, много непознати думи в няколко изречения. Трябва да се поограмотя повече, че ще изостана безвъзвратноang_bs, ако си спомням правилно, blessing беше обикновен гридер съчетан с нарастване на лота. Съвсем сигурен съм, че не е печеливш. Ако форекса беше елементарна математика, досега да съм дръпнал 100-тина хиляди евра заем и да съм се пенсионирал с един бот на един лаптоп![]()
Другия бот не съм го чувал...Голям ми е кеф, като гледам колко ерудирани хора все още са останали в тая държавица
Едночасовия тик затвори по план, спазва си графика. Сега чакам 17ч да видим акулите какво ще начертаят.........ДИЗЕЛА мълчи, топ конфединциална информация има явно![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Да Blessing е много известен, но позволява доста моделиране. Аз залагам на комбинацията от двата. Втория пази първия. Няма значение кой гридер ще се ползва. Важното според мен е пазара да е рейнджов (нощес) и да има лимити за печалба. Загубата също е част от играта - достатъчно голяма сметка и само валути с доказана цикличност и нисък спред, които да помогнат сметката да се възстанови, ако нещата се спекат.ang_bs, ако си спомням правилно, blessing беше обикновен гридер съчетан с нарастване на лота. Съвсем сигурен съм, че не е печеливш. Ако форекса беше елементарна математика, досега да съм дръпнал 100-тина хиляди евра заем и да съм се пенсионирал с един бот на един лаптоп![]()
Другия бот не съм го чувал...
Пренаситих се на нормалната търговия и ще пробвам роботизираната...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Този форум, не сме особено благосклонни към ЕА-тата и скоро ще отнесеш някой и друг неприятен за теб пост.Да Blessing е много известен, но позволява доста моделиране. Аз залагам на комбинацията от двата. Втория пази първия. Няма значение кой гридер ще се ползва. Важното според мен е пазара да е рейнджов (нощес) и да има лимити за печалба. Загубата също е част от играта - достатъчно голяма сметка и само валути с доказана цикличност и нисък спред, които да помогнат сметката да се възстанови, ако нещата се спекат.
Пренаситих се на нормалната търговия и ще пробвам роботизираната...
Обаче във форексфорукс.бг ще си повече от добре дошъл, понеже там голяма част от пишещите са програмисти и наблагят на ЕА-тата![]()
Изобщо не ти трябва да се ограмотяваш по темата с експертите - чиста загуба на време еЕ*и мамата, много непознати думи в няколко изречения. Трябва да се поограмотя повече, че ще изостана безвъзвратноГолям ми е кеф, като гледам колко ерудирани хора все още са останали в тая държавица
Едночасовия тик затвори по план, спазва си графика. Сега чакам 17ч да видим акулите какво ще начертаят.........ДИЗЕЛА мълчи, топ конфединциална информация има явноBlessing е expert advisor (програма), която търгува вместо теб. Гридер е стратегия за разполагане на ордери в една посока през зададен предварително интервал (попсове), който може да е и променлив. Логиката е следната: цената винаги коригира, и като увеличаваме лота на всеки следващ ордер, средната ни цена винаги ще е близка до пазара. И накрая на първата корекция се омитаме с минимална печалба. Това е разновидност на мартингейл.
Работата с еврото взе да не ми харесва....затва си прибрах половинка на +42.... Сякаш са гласи за връщане до @3015![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Можеш да ги комбинираш кактко искаш роботите, все тая. Досега съм видял само един печеливш експерт, написан от VGC във форума на Желев. А относно пренасищането... дълбоко се съмнявам това, което си правил до сега да е търговия, базирана на ясни правила и тествана преди това върху история. Резултатът ми е известен (за съжаление).
Може да се печели и то доста добре, но си има риск. Ако се тегли регулярно, обаче няма проблемИзобщо не ти трябва да се ограмотяваш по темата с експертите - чиста загуба на време еBlessing е expert advisor (програма), която търгува вместо теб. Гридер е стратегия за разполагане на ордери в една посока през зададен предварително интервал (попсове), който може да е и променлив. Логиката е следната: цената винаги коригира, и като увеличаваме лота на всеки следващ ордер, средната ни цена винаги ще е близка до пазара. И накрая на първата корекция се омитаме с минимална печалба. Това е разновидност на мартингейл.
Но ако се законтри някой импулс като миналата седмица от близо 5 фигури в една посока без съществена корекция....не е приятно![]()