може и грешката е моя и ще ти кажа защо
защото влезнах малко прибързано в позиция и
затова сложих малко по дълбок стоп.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
БЛАГОДАРЯ!!! Така казано звучи в голяма степен по-ясно......до думата МАРТИНГЕЙЛ, ама ще си потърся сам в нета, да не те ангажирам с моята непросветеностИзобщо не ти трябва да се ограмотяваш по темата с експертите - чиста загуба на време еBlessing е expert advisor (програма), която търгува вместо теб. Гридер е стратегия за разполагане на ордери в една посока през зададен предварително интервал (попсове), който може да е и променлив. Логиката е следната: цената винаги коригира, и като увеличаваме лота на всеки следващ ордер, средната ни цена винаги ще е близка до пазара. И накрая на първата корекция се омитаме с минимална печалба. Това е разновидност на мартингейл.
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз съм и на двата фронта, но с демотаНа никого нищо не налагам като мнение, просто споделям. Чувствам се предупреден!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че му свърши корекцията и трябва пак да се върне надолу.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, познавам един трейдър, който наистина печели доста добре от гридер. Обаче капиталът, който е вложил е доста внушителен. И от време на време се налага да довнася. Освен това гридера си го е разработил сам и нанася ордерите на ръка всеки ден, а логиката и математиката му са превъзходни. Не съм срещал подобни в нета. И така той си тегли редовно
С налични в мрежата гридери може да се печели полуавтоматично - като се пускат около нива. Но за това трябват познания, които в последствие ще обезмислят експерта (лично мнение).
До D-12
Чичка както и да го въртиш съм
Съгласен с Подписа поне в това съм се уверил
и винаги си взимам пука от твоя подпис
Бъди Щастлив![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
D-12 (15-07-2013)
Бомбе, имам супер обикновен експерт, който прави чист мартингейл през определен брой пипсове и го бях пуснал едновременно на 9двойки за срок от 9 месеца и не занули. Капитала от 5К, го вдигна на 50К за този период. На два пъти стига до 10лота сумарно, но не занули. 9 месеца риал тайм, не на историяОлег, познавам един трейдър, който наистина печели доста добре от гридер. Обаче капиталът, който е вложил е доста внушителен. И от време на време се налага да довнася. Освен това гридера си го е разработил сам и нанася ордерите на ръка всеки ден, а логиката и математиката му са превъзходни. Не съм срещал подобни в нета. И така той си тегли редовно
С налични в мрежата гридери може да се печели полуавтоматично - като се пускат около нива. Но за това трябват познания, които в последствие ще обезмислят експерта (лично мнение).
Общо взето риска е първите два три месеца, докато се изтегли по два три пъти началният капитал и след това вече, риска е нулев и само се печели. Дори и да фалира веднъж, не е проблем
Та за моженето, може. Но не ми допада идеята. Иначе е буквално, поглеждаш платформата, гледаш, че има за теглене, правиш заявка и това е всичко![]()
ang_bs (15-07-2013)
Айде прочетох и Мартингейла. Оказа се че знам за какво става въпрос, но не знаех че се нарича Мартингейл. Сега мога да го изръся някъде авторитетно, стига да стане на въпрос и да има подходящ контекст в разговора![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Съгласен съм с всичко казано от теб. Смисъл аз поне намирам в спестеното време и липсата на психика/интелект/алчност, които на мен поне много ми пречат. И най-вече предпазливост от тренд и от брокера - аз го постигам като го спирам при новини, а понякога и по няколко дена.Олег, познавам един трейдър, който наистина печели доста добре от гридер. Обаче капиталът, който е вложил е доста внушителен. И от време на време се налага да довнася. Освен това гридера си го е разработил сам и нанася ордерите на ръка всеки ден, а логиката и математиката му са превъзходни. Не съм срещал подобни в нета. И така той си тегли редовно