То да беше рейндж, ама и това не е, а си е стоене на едно место. Аз по тоя повод изчезвам за известно време. Очаквайте ме отново към 20 ч за изявлението не Дж.Булард, не че ще промени нещо той де, след като Бернанке се излигави така оня ден...
То да беше рейндж, ама и това не е, а си е стоене на едно место. Аз по тоя повод изчезвам за известно време. Очаквайте ме отново към 20 ч за изявлението не Дж.Булард, не че ще промени нещо той де, след като Бернанке се излигави така оня ден...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Късите нещо не ги виждам, имаме бита съпротива, тества се бързо отскочи....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak,
късите съм спрял да ги гледам отпреди 3 седмици![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Другата седмица ще има яко по баира![]()
MAMYTA, Ти си спрял, но гледам че масово скъсяват, та да си кажа.
А иначе само си коментирам нищо нямам в момента имах чакащ ордер за дълго ,но не ме е взел за малко.
Ти по-добре не изчезвай,ами се научи да не влачиш текущи загуби с месеци в "бонусната"сметка ,белким изтеглиш някоя стинка от тоз пусти хазарт.........
ПС: Ако искаш да философстваш с мен,предварително ще трябва да усвоиш некои базови необолшевишки практики!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
А ти първо кажи откъде имаш такова секретно инфо за позициите по моята сметка. А дали е вярно е съвсем отделен въпрос. Можех да си изтегля чистата печалба от 1500 $ от бонусната сметка миналия месец, но не съм много зорлия, а и е добре да се търгува с по-голям капитал.
Пп: Не ги разбирам аз много твойте практики, особено кои са болшевишки и кои не. Но може и да проявя любопитство да ги узная, най-малкото защото по природа съм си любопитна.![]()
Пп: Много добре ми дойде разходката сред природата, а и като гледам нищо не съм изпуснала - където го оставих, там го намерих. Преди да тръгна пуснах една къса за поддържане на тръпката, която си стои на 0 още.А, и следобяд ми беше взело един лимит на къса от снощи и май ще си остана с 15-20 $ днес, повечето от които от озито и eur/nzd.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
то се е видяло, че нарочно правиш така, че ние със SPART да те черпим , ама да видим докога така ще я караш на муфта![]()
Мамута, ами докато ми давате, докато ми давате... Вие пък като гледам напоследък нарочно не давате, особено ти - твърдо не ми искаш и философиите даже, камо ли да дадеш нещо от твойте дълги. И аз съм принудена да си искам от всеки възможен, пък който даде каквото искам и аз ще му дам... морална награда - все пак подарък (нещо от акаунта в случая) не се подарява. Нали знаем: на форекс пазара един ако не даде на друг, няма печалби/черпавки.![]()
Eli2356,
мойте 2-те дълги - не ги мисли...
тоя акаунт го замразявам и няма да го пипам. така ще си седят...
твойте философии не са вървежни - поне при мен
недей да искаш само.... един твой "познат" беше казал - "дай , за да ти бъде дадено"![]()