Eli2356,
пак четеш от грешните книжки
................................................
Eli2356,
пак четеш от грешните книжки
................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ба... ше ти я праща, той тамън се е цанил да й е учител .... много желаещи станахте.
Странно само като е толкова зле на запад ти какво правиш там?И още поне 200 000 българи в твоя тамошен град? Да си живеете на наш гръб, а?
Малка корекция - великото падане ще почне не от 1346, а от 1347,5.![]()
Като е възможно покачване с няколко клизми (сетни сили) и до 1350.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-07-2013 на 00:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Здравейте Банда Сън ме не хваща от това животно наречено
ФОРЕКСОа при вас как е ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така и направих Мамут отворих от 1345
но с малко му влязох за жалост![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
На мен ми се привижда дивергенция, според RSI на М30 и се оглеждам за сигналче за да обуя късите гащи и на плажа![]()
Може би картинка, че аз виждам тест на вчерашния връх..............и продължавам си боцкам оттук оттам.
Аз виждам само тест на една горна тренддлинийка, засега няма сили да я пробие да отиде да тества вчерашния връх. Имам 2 къси близо до върха - да видим ще им удря ли нулевите стопове или не тоя път.
----------
Да, да... подигравай се ти с нещастието на хората.Обаче нивото ми от снощи още е в сила.
- купувачите нещо се разбегаха.
Последна редакция от Eli2356 : 24-07-2013 на 14:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Даа, определено златото доста е натежало и всички виждаме как ще падне и слагаме стопове по върховете. Обаче... ако ги подгонят изгаряме...![]()
Щом почна стопове да слагаш имаш голем напредък....Ама го спреш и да контриш ще си по-безценна и от златото
,па може да ти пуснем и CFD с твое име (примерно Ели 2356 - 13) да те търгуваме на премаркета от 00:00 до 1:00 всеки ден
...А ако намерим клирингова къща и маркет-мейкър, направо те продаваме на илюминатите заедно с тапията ти на трейдър и вече те да те разцъкват.....
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
MAMYTA (24-07-2013)