Ели и това няма да ти помогне.....Единственият начин е да цъкаш само в интрадея и да не оставяш отворени позиции за следващия ден,независимо петък за понеделник ли е или през седмицата.....
Четири години (от 2008 г....насам) съм си играл да пренастройвам търговия изцяло в интрадей,при положение че дотогава - 2008 г . имах начин за цъкане с чакане по за дни и седмици и не винаги на загуба,но винаги със стопове ......Обаче след 2008 г всичко се срина и нататък обясних.........Дори още не съм 100% сигурен че съм изгладил нещата - но 90% със сигурност.....
Послушай форекс-Герито - права е като ти казва,че няма да ти признаят сделките с гапа, ако един ден теглиш кинти .....Тия инстата са нечувани тъпаци щом си позволяват да изпълняват ордери по начина по който казваш (освен ако бонусните сметки ,не са на демо-сървъри,ама то не се знае дали пък реалните не са като демото понеже има доста бъкети които джуркат реал и демо,едновременно на един сървър и единствено по номерата на ордерите можеш да ги хванеш....)...