Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може ли да коментирам ....... по съществоАбе аз виждам силен импулс на H1 , който коригира до ЕМА20 и около нея търся сигнал за дълго на M5 за втора вълна или поне за тест на върха. Има едно зелено чукче на м5 и влязох на него.....
Отдоле е 1.30 кръгло и други каки така че аз си търся дългото. Даже добжавих сега... Ако ми даде тест на върха са 200 пипоня....Отделно ми прилича на флаг.. Така че си имам ПРИЧИНИ да си търся дълго от тука и даже натоварих 4 пъти повече от нормално....стопа е 12 пипа, за цел над 100 ... Смятам че отвсякъде ми е издържана сделката
ако има 3 пуша надолу, то това или е първа от някаква импулсна, или пък е А на някаква корективна. И в двата случая, теоретически не би трябвало да отиде на повече от 62% от спада днес.
babaMETZA (11-07-2013)
Хепи, ми това ако не ме лъжат очите са едни 120 пипс....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Фундамент може и да няма, но техника имаТоест предположи какви новини могат да излезнат, за да се изпълни сценариото
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Happy68 радвам се че отново си сред насТвойте коментари ги ценя най-много.
В случая аз ползвам думите на бати Ал Брукс :
Има силен импулс , коригира до ЕМА 20, която на М5 е ЕМА240 докосва я малко /прави сигнална свещ/ и от там търся втори импулс нагоре. Свеща на H1 стана зелено доджи и сега ако я пробие нагоре може да се изстреля . Това го наблюдавам от доста време и понякога дава жестоки резултати.![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
да, така е, аз го изкоментирах само защото баба меца се кани за тест на върха .... та да подскажа де
----------
добре завариларазбрах, разбрах, едно птиченце ми каза ......... и даже благодарих
пуснали са ме много скоро след протеста/стачката ви - не са като онез в правителството
а аз се появих и възползвах от свободния достъп за американчетата
![]()
Ахааааааааааааааааааааааа а
Тва са онез дето дават 100Евра на викторината.
Той РЕДА беше забравил за тях, а имаше намерение
и желание да се пробва,,,,,,,,,,,![]()