Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правилно думаш Дизелчебабо мецо бъди реалист, средноседмичните движения в най-силните седмици са 250-300 пипа макс, тази имаме 420 пипа някъде , няма какво да се очаква повече за тази седмица , поне статистиката така сочи, ще порейнджим сигурно, ще формираме некакви подкрепи ще има атаки на 1.32000 , няма стане за ден или седмица това развитие, според мен денъли си спомняш какво ти казах...септември сме на @37
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
то в моя случай точно бутилката е проблема ...заради тая бира 2 седмици треперя....хората теглят а аз довансях за поддръжка...
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
аз го очаквах много отдавна, но не му е дошло времето, аз много пропускам момента,че стигне ли ключова съпротива цената ще има връщане няколко атаки , което отнема време не става на един път 10 фигури
учим се с времето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абе аз виждам силен импулс на H1 , който коригира до ЕМА20 и около нея търся сигнал за дълго на M5 за втора вълна или поне за тест на върха. Има едно зелено чукче на м5 и влязох на него.....бабо мецо бъди реалист, средноседмичните движения в най-силните седмици са 250-300 пипа макс, тази имаме 420 пипа някъде , няма какво да се очаква повече за тази седмица , поне статистиката така сочи, ще порейнджим сигурно, ще формираме некакви подкрепи ще има атаки на 1.32000 , няма стане за ден или седмица това развитие, според мен де
Отдоле е 1.30 кръгло и други каки така че аз си търся дългото. Даже добжавих сега... Ако ми даде тест на върха са 200 пипоня....Отделно ми прилича на флаг.. Така че си имам ПРИЧИНИ да си търся дълго от тука и даже натоварих 4 пъти повече от нормално....стопа е 12 пипа, за цел над 100 ... Смятам че отвсякъде ми е издържана сделката
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
D-12 (11-07-2013)
при мен са 5 двойките, но това не ми е проблем. проблема е, че от днеска май са ме ограничили на макс 0,05 лота да отварям. по начина по който търгувам ще ми трябва половин година да завъртя бонуса.![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
babaMETZA,
ти си знаеш системата бабо мецо, не ме слушай просто ги имай в предвид тия неща, може да ти изглеждат подробност, но не са![]()
с тез три даун суинга може и клинец да направи...и язе се ослушвам за дължина някаква....ма да видим...Абе аз виждам силен импулс на H1 , който коригира до ЕМА20 и около нея търся сигнал за дълго на M5 за втора вълна или поне за тест на върха. Има едно зелено чукче на м5 и влязох на него.....
Отдоле е 1.30 кръгло и други каки така че аз си търся дългото. Даже добжавих сега... Ако ми даде тест на върха са 200 пипоня....Отделно ми прилича на флаг.. Така че си имам ПРИЧИНИ да си търся дълго от тука и даже натоварих 4 пъти повече от нормално....стопа е 12 пипа, за цел над 100 ... Смятам че отвсякъде ми е издържана сделката![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (11-07-2013)
не, не е БГ изобретение, по Европата хората направиха пари с тези сделкиЗаработи електронна платформа за търговия на фирмени дългове
Решението дава възможност да се търгува с три вида дългове – съдебни, досъдебни и редовни
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ylgove,154090/
това нещо бг изобретение ли е или има практика по света
в статията обаче не дават много информациятези дългове обикновено не могат да се продадат на стойност по-голяма от 40-50% от стойността им. А има и доста други ограничения. Абе, пак популизъм ........ според мен.