А тваMежду другото на риал сметка съм от понеделник . Знам , че това нищо не означава , но досега съм + 500 ............. Как се възприема това в трейдърските среди ......слабо, средно , добре ....... Разбира се , говоря за трейдарите у форумО, а не за свинЬете от Уолстрийт(например) !
Килограми ли са, бири ли са, леуве, евраци
Ку ка килотрами - вълна ил джелязо са![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що да си аутсайдер? Всеки тук е добре дошъл !
.................................................. .............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Абе аз за пари си се бора в реалната ми сметка ..съмнявам се ,че ще си отвора сметка в инстата само заради бонуса ..които сигурно ще трупам свръх бавно .
Лева , Беля , у лева търгувам ............. Aма до преди няколко часа имах незатворена позиция със - 200 ............ Е, добре , моля някой от големите да ми обясни с две -три думи .....Как ще занула като на начина ми на игра издържам на 5000 пипса загуба...............А аз бърза работа немам ..... Жената е родила , зелето за бидонья е готово , ракията е сварена ..............седа и чекам .........Знам , че това не е ''да си трейдър ''...........затова и полагам усилия. Ама 'дип нещо ако стане черезвичайно ................седа, чекам и гледам като пукел .............5000 ПИПСА.......
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
И какво ? ще направиш 300 сделки да кажем за половин година и после с една сделка ще изгубиш всичкото, защото си можел да издържиш 5000 пипа ? Ти за какво си отворил сметка ? Да вадиш пари от нея или да внасяш пари в нея ?Лева , Беля , у лева търгувам ............. Aма до преди няколко часа имах незатворена позиция със - 200 ............ Е, добре , моля някой от големите да ми обясни с две -три думи .....Как ще занула като на начина ми на игра издържам на 5000 пипса загуба...............А аз бърза работа немам ..... Жената е родила , зелето за бидонья е готово , ракията е сварена ..............седа и чекам .........Знам , че това не е ''да си трейдър ''...........затова и полагам усилия. Ама 'дип нещо ако стане черезвичайно ................седа, чекам и гледам като пукел .............5000 ПИПСА.......
Кога ще печелиш с тези 5000 ?