Да земеш да превалутираш сметката!!!Лева , Беля , у лева търгувам ............. Aма до преди няколко часа имах незатворена позиция със - 200 ............ Е, добре , моля някой от големите да ми обясни с две -три думи .....Как ще занула като на начина ми на игра издържам на 5000 пипса загуба...............А аз бърза работа немам ..... Жената е родила , зелето за бидонья е готово , ракията е сварена ..............седа и чекам .........Знам , че това не е ''да си трейдър ''...........затова и полагам усилия. Ама 'дип нещо ако стане черезвичайно ................седа, чекам и гледам като пукел .............5000 ПИПСА.......
Кви таквиз сметки в лева да го,,,,,)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
май почва пак ски слалома![]()
животните строени с мечешки позиции ли са ?!![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Сигурно е в trader.bg![]()
![]()
Те там са все в лева, понеже мениджъра каза, че било най-добре да е лева сметката. Както и, че е по-добре за трейдъра да няма локинг на позиции и затова не предлагат тази опция, също
Това че няма локинг обаче, много ми харесва![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
драгата (10-07-2013)
Ухаааа....... чудиш се дали 500 лева печалба са много или малко, и в същото време казваш, че 5000 пипа загуба не те събарят......Лева , Беля , у лева търгувам ............. Aма до преди няколко часа имах незатворена позиция със - 200 ............ Е, добре , моля някой от големите да ми обясни с две -три думи .....Как ще занула като на начина ми на игра издържам на 5000 пипса загуба...............А аз бърза работа немам ..... Жената е родила , зелето за бидонья е готово , ракията е сварена ..............седа и чекам .........Знам , че това не е ''да си трейдър ''...........затова и полагам усилия. Ама 'дип нещо ако стане черезвичайно ................седа, чекам и гледам като пукел .............5000 ПИПСА.......
директно отиваш в графа дървен философ.....
Е...... ако акаунта ти е 6-7 цифрено число.......
Дали това беше всичко или Бернанке ще го слуша някой ...