...и Брукс и други казват, че не трябва да се губи вниманието от графиките, защото там е "изписано" всичко...вече друг е въпроса как го четем ние![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (10-07-2013)
Колкото по надолу отива, толкова повече ще се купува, а въпроса е дали ще се върне въобще за ново дъно![]()
що да не знам ???
а ти влезе ли му ???
ако не те устройват минимум 100 пипса.....
https://forum.bg/showthread.php?793-...l=1#post481848
.................................................. ...............
Последна редакция от MAMYTA : 10-07-2013 на 19:08
rusalita (10-07-2013)
Нямах предвид че ти не знаеш визирах себе си![]()
Устройват ме ,погледнах го малко ми е голям спреда ,но може и да те послушам ако ми светне сигнал после ще черпя![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
rusalita, сигнала даден - стискай палци
влизай с малки обеми кат толкова те е страх от спреда
виж линка в предния ми пост ....
спирам да осирам темата тука с мойте глупости.
давайте вие![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много сериозно го натиснаха надоле ...... има доста път надолу ...
ай да видим дали за пореден път греша .....
...........................................
засега няма сигнал за нагоре. съпротивата на 65/67 държи. Ако на дневна затворим над това ниво тогава може да се очаква още. Сега дори може и да върне![]()
MAMYTA (10-07-2013)
Поздрав за златарите!
"......Developments in Financial Markets and the Federal Reserve's Balance Sheet
The Manager of the SOMA reported on developments in domestic and foreign financial markets as well as the System open market operations during the period since the Federal Open Market Committee (FOMC) met on April 30-May 1, 2013. The review included a report that the System's purchases of longer-term assets did not appear to have had an adverse effect on the functioning of the markets for Treasury securities or agency MBS, and that the Open Market Desk's operations in both sectors had proceeded smoothly(..............). By unanimous vote, the Committee ratified the Desk's domestic transactions over the intermeeting period. There were no intervention operations in foreign currencies for the System's account over the intermeeting period......"
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)