Е хубаво, но защо избирателната активност беше толкова ниска ? При толкова ниска избирателна активност, печелят твърдите ядра, а БСП и ГЕРБ имат такива![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Протестите в България, Турция, Египет и Бразилия се обединяват - уауууууууууууу
http://profit.bg/news/Protestite-v-B...id-109091.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно е така,
колко хора отидоха да гласуват на кметските избори във Варна
----------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
отново не съм съгласен... значи може да ни правят на малоумни нищожества и да се гаврят със всичките ни ценности, но ние не можем да протестираме срещу тях щото не межем да предложим алтернатива.. значи да търпим, ако ще наглия Местан да сложи братя Галеви за министри на отбраната,ако ще корумпирания и мазен Станишев (Михов, Кутев) нагло всеки ден да ме лъжат по тв-то и да изкривяват светогледа ми, ако ще Волен да ми каже, че съм лумпен и да ходи с отряди да ме бие по улиците, аз трябва да си трая и да не си изказвам мнението щото по-добри няма... абе що за робско самосъзнание на членовете на този форум... да си само ти.. как да е... ама вече ставате много с тази теза.. да се търпи щото няма други.. БОЖЕ ГОСПОДИ!
----------
Пабло, БСП е една добра, традиционна партия.. ако махнете Станишев и се раграничите от Местан и Воле,н аз лично ще гласувам за вас и с двете си ръци.. коментара за платения протест ще оставя без коментар.... аз ако живеех в София щях да ходя всеки ден... БЕЗПЛАТНО...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman,
Когато се бориш с прасе в локва е същото като този спор с комунист!!!Хем се изморяваш и окаляш,хем на прасето му е става хубаво.................![]()
не искам да обиждам или засегна никого, но пусти нерви кипват като видя как някой хора не възприемат гледната точка на другата страна…. Значи, аз мога да се съглася, че наистина за момента Орешарски няма алтернатива и настина е по-добре да управлява поне до май месец, но те не могат да ме разберат, че за мен сегашната Тройца е не по-малко зло от Боко….. и понеже тази Тройца са чисти политици, родолюбци, аз трябва да не протестирам срещу тях…
Последна редакция от звездоброец : 05-07-2013 на 11:39
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Има алтернатива и това го е уредила конституцията..........А това правителство е зловредно за страната,щом не може да създаде нормална обстановка в държавата и върши безумия.Поради тази причина трябва да си ходи незабавно.Да започнем да се избиваме по улиците ли...за да се махнат,тогава кой ще поеме отговорността.....Защото дори и една жертва да има(не дай Боже) тоова е тотален провал и безотговорност...................... ........