Пак ще има нови изпълнения,от Волен,доста тежко ще го преживее това.Плевнелиев отряза "Атака" http://novini.dir.bg/news.php?id=14350490 .................................................. .................................................. .................................................. ................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не зная Буги как си ги представяш тия работи но според мен да протестиращ срещу нещо без да предлагаш по добра алтернатива на това срещу което протестираш е най -малкото малоумно ,освен ако не ти плащат за товае ми не съм съгласен.. това все едно да кажеш, че щом протестираш срещу Волен и Станишев и Местан и имаш добре платена работа значи си ГРЕБ-аджия...... също така довода за платен протест малко си противоречи с протестиращи хора с добре платена работа.. или е платен както казва Станишев и хората наистина са соц. слаби, ли не са соц. слаби, но пък тогав излиза, че и протест не е платен..
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
на принципа на по-малкото зло, аз мисля че са ГЕРБ, но пък щом сме стигнали да избираме от по-малкото зло, ясно какво ни е положението
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубаво е, че протестират,но каква полза от това,като при едни нови избори избирателната активност ще е още по малка.
Малоумно и вероятно платено ( от Позитано 20 ), е да смяташ че в рамките на това статукво може да има алтернатива. Нали любимите ти комунета ще стоварят цялата си пропаганда върху всеки изглеждащ, поне малко като алтернатива.
П.п. Никой не очаква от хора закърмени с Мркс, да проумеят каквото и да било.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
До там сме стигнали по точно до там ни докараха Никога не съм бил за БСП но ето дойде време да ги защитавам ,след това което направиха ГЕРБ за 4 години.
Защо през следващата година БСП е по добрата алтернатива за България.
1 за разлика от Герб те имат пари -тези които откраднаха
2, Тези пари трябва да се вложат в производство иначе глобалният капитал ще ги стопи и ще им ги вземе
3.Пари им под задника и единствената им алтернатива остава реално да работят за националния интерес
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
А кои плаща кафето и организира протеста?е ми не съм съгласен.. това все едно да кажеш, че щом протестираш срещу Волен и Станишев и Местан и имаш добре платена работа значи си ГРЕБ-аджия...... също така довода за платен протест малко си противоречи с протестиращи хора с добре платена работа.. или е платен както казва Станишев и хората наистина са соц. слаби, ли не са соц. слаби, но пък тогав излиза, че и протест не е платен..
Тия добре облечени те са спонсурите!!! Съвсем е явно че са платени що да се правим на мотики????
Ми не не сме платени. Ти ходил ли си, като клеветиш ? Защото аз ходя.
Въпрос - какъв безродник и боклук трябва да е човек за да застава в такъв момент на страната на мафията и олигарсите ? И да клевети и манипулира по най-гнусен и безскрупулен начин ?
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....