Съзнателно или не, защитаваш марксистки тези. Съвсем не си мисли че си единствения чел Маркс. Да кажеш, че няма честен човек в България, най-малкото е обида към едни поне 50 000 - 100 000 души, които правят честен и почтен бизнес или работят като специалисти. Аз познавам стотици такива хора, познатите ми и те познават. Въпрос на социална среда. Ако ти си заобиколен само от мошеници, ако в твоето село всички сте такива, това не означава , че навсякъде е така
Най-малкото има един огромен парадокс. Мразиш точно хората, които в момента ти плащат пенсията и от които очакваш увеличение. Това са нетните вносители в бюджета, тези които внасят в хазната повече средства, отколкото ползват от държавата услуги.
Въпрос - Защо аз трябва да плащам по-високи данъци, за да може ти да получаваш по-висока пенсия ? При условия, че ти недвусмислено ме обяви за "нечестен", "мошеник", "платен", "цуцащ" и т.н. Не се сещам за нормална , развита страна в която пенсионерите и безработните да имат такова отношение към средната класа ?