А така...това звучи сериозно...Б. Славков: Около 10% от заложените приходи от ДДС се източват
Дупката в бюджета може да се окаже над 2 милиарда, коментира експертът в областта на финансовия контрол
А така...това звучи сериозно...Б. Славков: Около 10% от заложените приходи от ДДС се източват
Дупката в бюджета може да се окаже над 2 милиарда, коментира експертът в областта на финансовия контрол
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той обясни, че вариантите за актуализацията на бюджета са три: повишаване на събираемостта, теглене на кредит и увеличаване на данъците.
................ нито второто, нито третото може да стане.. значи заема ни е сигурен...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И Кой ще го връща после този кредит ?? Защото то е лесно да се вземе и да се изяде![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
проблема е, че европейците вече имат опита с Гърция...то не бе първо орязване, второ орязване.. сега готвят трето... втори път номера няма да мине... нищо не ни пречи да пробваме де...![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Не видях беден болен или социално слаб човек в тази охранена от Герб и фирмите му тълпа.
Чудех се кои ли ще са тези дето са гласували за Герб пък то ето кои били.
За мен тези хора протестират за да могат пак да си крадат на спокойно както са го правили до сега
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
не мисля, че това са хора подкрепящи ГЕРБ...... аз също подкрепям протесиращите, но ГЕРБ и в частност нейните лидери са ми направо противни.... не разбирам защо тези който протестират задължително трябва да са ГЕРБ-аджии.....
Ами проста логика бе Буги
В България има два типа фирми едните са на Герб след "успешното" му управление а другите са старите фирмички на БСП и ДПС
На твоята картинка протестиращите не са социално слаби
Значи работят някъде и имат добро финансово положение.
Сега въпрос с повишена трудност
Къде работят тия дето протестират защото явно е че някъде работят и кой ги пуща в работно време по площадите?
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване