OK Alfи !!!!
Днеска си ГЛАВЕН в темата !!!
Давай смело !!!![]()
OK Alfи !!!!
Днеска си ГЛАВЕН в темата !!!
Давай смело !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (04-07-2013)
С оглед на горе написаното МАЕСТРО ОЛЕГ, състави следният план на графикатаПозволявам си да цитирам вчерашното ПРОЦЕДИРАНЕ,
че много успешно, а и все още е актуално донякъде:
-"Днеска търговията с PMI-та ще е качване нагоре
до зоната 1,3015-1,3020 и от там надоле до 1,2950 поне.
Това качване разбира се ще стане, ако не кажат, че
маляките няма да получат транш щото,,,,,,,
Та може и без корекцията с оглед горното и направо
1,2944-1,2950 с много лека възможност за зоната
1,2877-1,2899 макар дневната цел да излиза около 1,2850,,,,,
Днеска главната подкрепа за еврото е съсредоточена на 1,2959!!!"
ДНЕСКА Е ОТ ДНИТЕ С ЛИХВИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Японските са малко надоле и гледат в момента почти надоле.
ДАУ е надоле и гледа по-скоро надоле.
ДАКС е на текущи, но и той като, че ли е за надоле.
В подобни дни е трудно да се ПРОЦЕДИРА!!!!
РЕДА все пак мисли, че курсо иска за надоле.
Днеска началната тудност за долара ще е 1,2964.
Ако не премине там, че се осъществят нивата на Алфи!!!
Преминаването там ще доведе до достигането на
следващата зона на подкрепа на еврото 1,2897-1,2911
Преодоляването там ще даде вчерашната зона за
целта на курсо, а именно 1,2877-1,2899. Малко
има препокриване, но ИЗВИНЕТЕ.
Там на РЕДА се набива в очите числото 1,28888!!!!
Обаче истинската дневна цел е 1,2867
Това е !!!
Успешен ден на ХОРАТА!
П>П>РЕДА пропусне да каже, че главната зона
на съпротива за еврото е 1,3015-1,3025 !!!
МАЕСТРО ОЛЕГ е доста съгласен с виждането на РЕДА
----------
При йената успя ли да влезеш сутринта преди час и нещо ? Двоен връх има на м5![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Маестро Олег поздравления !!!
Само дето не си показал подкрепата
за еврото доле в зона 1,2897-1,2911
Може с червеничко да е !!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
П>П>Късо и пак късо да УТЕПЕМ дзрверо !!!![]()
REDA (04-07-2013)
Браво на ТАНДЕМА........единЯ разказва другия рисува
![]()
Oleg (04-07-2013)
Nasko (04-07-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Oleg (04-07-2013)
ем що не слагате и вие![]()
чакате маестрото![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
REDA (04-07-2013)