Хепи пробвай с ТАХАН за стомах и хранопровод!!!
ТАХАН требе да е сусамов и се ползва
по една лъжица преди всяко хранене.
Чуден е !!!
Тръгвам за онова КОНСКОТО !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (20-06-2013)
още ли не ти се мисли ?????Ако спрат стимулите в САЩ, а снощи дадоха заявка има много пари, вероятно вече около 1 трилион долара инвестирани в европейски банки от Фед. Трябва да видим такава блага пързалка , че ум да ни зайде 1,20 минус.
Бож ще налива, няма заявки за спиране, значи йените ще се обезценяват, еврото и то трябва да се обезценява, а долара да поскъпва. Не ми се мисли в долар/йена какво ще стане. Цел 115 вероятно. Дано, до дни ще започне да си личи.![]()
![]()
твоите дълги откъде бяха??
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последно 94.46, имах бая позиции, но ги намалих и аз не знам защо. Нещо съм се ангажирал с тези протести и не стига вниманието и за активна търговия.
Аз още преди няколко дни писах тука във форима, цел 104 после 114.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Happy68 (20-06-2013)
Добро утро! Едно бързо процедиране: пазарът в момента е нервен и се е заклинил в рейндж. Очаквам рейнджа да свърши по някое време и да ми се появи ъптренд с първа цел 1.33. Картинките са излишни. В момента е 1.3240. Безсмислено е и да гадая къде ще направи дъно.
П.П.
Сутринта станах смного настроение за къси, но цената друго говори
(Реде, дано да съм академичен този път)
фицката (20-06-2013)
означава да видиш като се намажеш малко от вътршната стрна на китката малко по нагоре ..............
да изчакаш 30 мин
да видиш да не си алергичен към съставката.................
ако не се зачерви и няма реакция значи деистваш.................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
@3303-@3317Добро утро! Едно бързо процедиране: пазарът в момента е нервен и се е заклинил в рейндж. Очаквам рейнджа да свърши по някое време и да ми се появи ъптренд с първа цел 1.33. Картинките са излишни. В момента е 1.3240. Безсмислено е и да гадая къде ще направи дъно.
П.П.
Сутринта станах смного настроение за къси, но цената друго говори
(Реде, дано да съм академичен този път)
---------------------------------
----------
Ни нъ занимавай с твойте глупости ваааааааааОтивай на тай масаж и да та оправят бързо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (20-06-2013)
kypa (20-06-2013)
Коварни жиуотни,еййй,приобщиха и Железният РЕД.Айде и РЕДА отиде при животните. Хората останахме единици. Поздравявам последните оцелели ЧОВЕЦИ
http://www.youtube.com/watch?v=JkfkK...D0230jWhjsdPnMЕдин РЕД почне ли да се маже с конски мазила,не ми го хвали вече...
.....
Желая спешно и дълготрайно оздравяване,др.РЕД!Че за един мъж две неща са особено важни-здрав кръст и корав........![]()
Фибо....мибо....грънци