Малко се обърках и аз но кажете наистина ко ще го прайм това злато на къде мислите че ще ходи в краткосрочен план![]()
Малко се обърках и аз но кажете наистина ко ще го прайм това злато на къде мислите че ще ходи в краткосрочен план![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
Ами,да ! Но как иначе ще се покажем големи писатели и мислители......Ето две линкчета,които изобщо не хабят клавиатурата:
http://www.nma.org/pdf/gold/his_gold_prices.pdf - тук ясно се вижда колко е била средната цена на златото през 1945 г.
А относно прословутата бакалска сметка със или без CPI.....Има си цяла книжка по въпроса и когато човек трудно помни е добре да си трае,а не тука-има....тука-нема...бил съм бил напил и пр. алабализми:
http://chitanka.info/text/26475/17
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мамут, приятелю, ти наистиня я обиди.
Чак на мене ми стана неприятно, като го четох този пост.
Всъщност Ели има най-добър показател от всички тук присъстващи, с най-висок профит фактор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
истина е !
ама истината боли
профит фактора на Ели е НЕВЕРОЯТЕН. пълен респект !!!
това няма нищо общо със спора по-горе.
да наречеш някой "невежа" на една тема НЕ Е ОБИДА !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
SPART, Eli2356, winer,
предполагам тия 2 клипчета ще са ви интересни....
https://www.youtube.com/watch?v=swrrAQBsEE0
https://www.youtube.com/watch?v=aoBgXW2SGWk
П.С.
който има желание и не е обременен - да изгледа цялата поредица SBSS
Последна редакция от MAMYTA : 03-07-2013 на 18:20
Мисля да го минем веднага след Индипендънс Дей - днес юдо-масоните масово покриват късото заради кратките следващи две сесии! Като цяло мисля,че дъно под 1180 скоро няма да има или поне не и до средата на септември,доколкото имам индикации за чистак-бърсак нов тренд....Ако не се случи нещо гнило
,влизаме в следващата фаза на турболентност чийто контури ще станат ясни в началото на следващата година
.
ФЕД няма полезен ход,освен да печата и налива масло в инфлационния огън в непосредствена близост до бурето с барут......
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Такааа... и сега стигаме до най-съществения въпрос - защо ти искаш 1800-1900-2000? Аз знам, но ми е странно защо ти така упорито си го трайкаш и междувременно си го изкарваш на разни невинни душици, които не са върли привърженици на идеята за 1800-1900-2000. Аз примерно какво съм виновна, че златото не рипа стремглаво натам? Ами ако никога не рипне какво правим? Да кажеш, че не съм те предупредила още докато беше на около 1420...
winer (03-07-2013)
няма никакъв смисъл да ти обяснявам ......Такааа... и сега стигаме до най-съществения въпрос - защо ти искаш 1800-1900-2000? Аз знам, но ми е странно защо ти така упорито си го трайкаш и междувременно си го изкарваш на разни невинни душици, които не са върли привърженици на идеята за 1800-1900-2000. Аз примерно какво съм виновна, че златото не рипа стремглаво натам? Ами ако никога не рипне какво правим? Да кажеш, че не съм те предупредила още докато беше на около 1420...
....................................
P.S.
предупреждението ти влезе в сила и на $1233
само си спести коментарите, ако обичаш !
Последна редакция от MAMYTA : 03-07-2013 на 18:40