хехе... все пак имам една забележка... не позна точния час на започване на спада с 12 минути... как не те е срам.....
хехе... все пак имам една забележка... не позна точния час на започване на спада с 12 минути... как не те е срам.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (31-05-2013)
Прощаваймалко се изложих
....
Затворих я ръчно на 1394.23 и 20,18 в торбата.......................
Имам и други позиции с йени за наблюдаване /и все пак съм на работа/....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честито на всички скъсили,
pablo, очакваше покаване над 1400, всичко стана , сега и късо като хвана идеално![]()
pablo (31-05-2013)
Браво pablo, както каза традиционната петъчна корекция, плюс последния ден от месеца.....само мечка да си днес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pablo (31-05-2013)
миналия петък нямаше корекция и ме подлъгаха говедата... явно наисти трябва да се следи имало ли е движение през седмицата...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (31-05-2013)
Колеги ще се радвам ако съм ви бил полезен!
Самия факт, че следите постовете ми и виждате петъчната корекция която не знам да е описана някъде в /дебелите книги/ ме кара да се чувствам по малко спамер.
май на прицел идват пак ниските под 50 ...почва да се задълбочава рейднжа май и ше висиме в него цяло лято .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Не спряха да го разпродават...........
pablo, сигурно малко съжаляваш, че толкова рано ги затвори...
nnikos (01-06-2013)