Въпрос на мислене, един си взима кола да му служи, друг си взима той да и служи.
И милиони да изкарвам пак няма си взема нещо дето харчи 20-25 на сто градско.
Въпрос на мислене, един си взима кола да му служи, друг си взима той да и служи.
И милиони да изкарвам пак няма си взема нещо дето харчи 20-25 на сто градско.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубав вкус за автомобили имаш
Само, че ми стана малко неясно. Значи теб не те бърка да дадеш 70000€ за автомобил, но те бърка разхода, така ли ?
Чак ме е срам да спомена за мойта метанка малолитражка, с която като напълня бутилките в Пловдив, в Бургас ги донапълвам за 18-20 лева ..... И се движа с не по-малко от 120-140 км/ч.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
105к левчета струва и по-скоро преди не ме бъркаше да дам 140-150к за автомобил, но ме забърка разхода и застраховка и т.н. и го замених с по-малък и по-икономичен, че и пари останаха.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ти с картинг ли движиш ба...
.................................................. ...........
Сега ти пък, ние с малолитражките вместо се сврем в некоя миша дупка да надигаме глас.
Друго си е да се изцъкаш и да дигаш стойки до нещо над 100 бона че ти се лепне някое младо вървежно маце.
Че с малолитражката тия от картинките на Олегчо няма и да го отразят.
Да бе, те като са се залепили на семейния автомобил с детската количка у багажника и лепенката бебе в колата на стъклото![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Happy68 (02-07-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (02-07-2013)
има една гад дето ще говори в 19:30... като мине пак ще взема..........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."