Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колко км навърташ годишно ? Не е нужно въобще 50К на месец за да караш автомобил с по-висок разход.
================================
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега много малко, за 12 месеца 42к км.
Но скоро ще заживея далеч от работа и ще въртя бая, говоря извънградско.
Минах вече през мощните коли. БМВ 530 гтд е оптималната семейна кола за мене.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh, ти що не се обади за рожденния ден, да почерпиш тук малко във форума .......... аааа...............трябваше да се обявиш, такава е традицията тук ......... и аз те изпуснах
Чета дизела и се сещам за едно изследване на Gordon Training International, според които трейдъра минава 5 фази на развитие.
1. Неосъзната некомпетентност
2. Осъзната некомпетентност
3. Момент на просветление
4. Осъзната компетентност
5. Неосъзната компетентност
...... Та се чудя кой къде се чувства, че е......![]()
Happy68 (02-07-2013), anonimen komardjia (02-07-2013), Nasko (02-07-2013), babaMETZA (02-07-2013), D-12 (02-07-2013)
Ми помня ли, бяхме на почивка май. ........................................
----------
Висок клас нова кола е около 140к лева, лизинга е 5к на месец. Разходи по колата още около 1к на месец, гориво около 2к да кажем, то вече новите не харчат толкова, но едни 4-5к км ако навърташ. Говоря за някоя мощна машина. Никога не бих дал 20% от дохода си за лукс при това кола, но всеки е различен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Че това малко ли е ?
Ти вярно бая пътуваш. То и в София разстоянията са по-големи. При мен е между 10 и 15 на година.
БМВ 530 гт е перфектен автомобилНо защо дизел ? Разхода същият, подръжката повече, вървежа по-малко...трака. Не разбирам защо станаха толкова масови дизелите.
Той минава 4 пъти повече разстояние и разхода определено вече има дума
А, че съм луд по лъскавото.....израснъл съм с МосквичДа ти кажа, не изпитвам носталгия към нямането и ограниченията.
----------
Аз чувствам, че въобще не ми дреме за фазите на гордън тренинг интернешънълЧета дизела и се сещам за едно изследване на Gordon Training International, според които трейдъра минава 5 фази на развитие.
1. Неосъзната некомпетентност
2. Осъзната некомпетентност
3. Момент на просветление
4. Осъзната компетентност
5. Неосъзната компетентност
...... Та се чудя кой къде се чувства, че е......![]()