Знам, че не ти пука за другите, но знам и друго. Ще дойде момент, когато няма да ти пука и за теб..... Тогава ще ти се прииска да върнеш времето 30-40 г. назад.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука от личен опит ще ти отговоря. Извънградско дава под 5 разход, има 3+2 години международна гаранция, подръжка още не съм видял, годишното обслужване е точно колкото на бмв 750 ли. За вървеж, нищо не липсва, да, не е писта, ама си е перфектно за семейно мислене.Че това малко ли е ?
Ти вярно бая пътуваш. То и в София разстоянията са по-големи. При мен е между 10 и 15 на година.
БМВ 530 гт е перфектен автомобилНо защо дизел ? Разхода същият, подръжката повече, вървежа по-малко...трака. Не разбирам защо станаха толкова масови дизелите.
А иначе основните километри са бг-де и софия-морето, извънградско.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.... може и така да стане, но може и да не стане,,а ти защо си толкова злобен с категоричността си? а и вчера гледам че си ходил да си модифицираш мненията след моето, това какво? пак злоба
Извън градско ако го караш със 100. Иначе си е към 8 при нормално каране(~150-160)(магистрала), което е много добре определеноТука от личен опит ще ти отговоря. Извънградско дава под 5 разход, има 3+2 години международна гаранция, подръжка още не съм видял, годишното обслужване е точно колкото на бмв 750 ли. За вървеж, нищо не липсва, да, не е писта, ама си е перфектно за семейно мислене.
А иначе основните километри са бг-де и софия-морето, извънградско.Но е с литър по-малко от бензина.
Но градското си е 10-на пак и то ако не го натискаш.
150-160 вече не карам, говоря за магистрално 129 на круза и то примерно 1000 км на едно каране, та е много представителна извадката. Градско не знам, около 8-9 харчи някъде. Но градско често съм сам без малкия и си позволявам да натискам тук-таме.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg (02-07-2013)