Happy68,
у нас нищо не е това ,което трябва да е ,
две от тези компании имат дори подадени искания за издаване на лиценз за онлайн залагания , но![]()
Happy68,
у нас нищо не е това ,което трябва да е ,
две от тези компании имат дори подадени искания за издаване на лиценз за онлайн залагания , но![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Вероятно е така заради някои които има интерес да е така.Причината е, че те нямат лиценза, който е изискуем според Закона за хазарта, влязъл в сила миналата година.
А от друга страна лицензирането не може да стартира вече почти година,
тъй като самата Държавна комисия още не е изготвила необходимите за целта наредби към закона.
Нашенска работа .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мдааа, страната на абсурдитезакона не си е казал думата за лицензите, но някои вече са подали искания. И как точно става това, ще ми е интересно
Процедурата, документите, условията, ставките и всички тези неща се регламентират от закон и евентуално правилник към него за прилагането му. Как така се подават документите, ако процедурата не е узаконена още? Явно някой хвърля пръст в очите на другите, ама кой на кого .................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
A бе важното е, че използвате проблема с хазарта и трупате бонуси![]()
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз няма какво да кажа защото грам не ме вълнува темата, а всички други не пишат та ми стана скучно само някакъв хазарт да се обсъжда цял ден
Политиката също не я понасям а тя е другата вълнуваща тема повечето пишещи.....Добре, че е Комарджито днес, че да прочета нещо полезно![]()
ами като нямаш какво да кажеш, не упреквай нас, че си приказваме - все пак форумът е за това, ако не се лъжаАз няма какво да кажа защото грам не ме вълнува темата, а всички други не пишат та ми стана скучно само някакъв хазарт да се обсъжда цял ден
Политиката също не я понасям а тя е другата вълнуваща тема повечето пишещи.....Добре, че е Комарджито днес, че да прочета нещо полезно![]()
REDA (30-06-2013)