Клипът "казва" да се инвестира в злато и недвижими имоти (за специални бизнес-дами,се допуска и в земеделска земя
......).
Плащай голямата рекет-сметка на виваком и им пускай кабелния интернет (дават и безплатен рутер....- срещу макс.30-ина кинта ще имаш нон стоп качествена връзка на висока скорост и неограничен трафик...),пък оня селския кабелар го зарязвай,но не и преди да му нарежеш мрежата с клещите.....
Чудя се как досега търгуваш през умрял нет и импотентен бъкет какъвто е инста-форекс !......
ПС:В момента съм с един квартален софийски кабелар,който за 20 кинта месечно се държи,доста прилично.....Веднъж-два пъти в годината ми е прекъсвал,по 1-2 часа и понеже форекса ми в момента е "леко встрани",го търпя.....Обаче почна ли сериозната работа,веднага минавам на Виваком на по-скъп план.....И никакви флашки,телчето,лаптопи,таб ети и пр.простотии.........Само мощна стационарна машина с 25 инчов монитор и кабелен нет - Виваком! => Тва е Спасението от Хипер-инфлационния взрив малко преди Глобалния Крах....
........
.....