айде слона пак заби на табла с някоя вършачка ами вие що не казвате добър ли е филма бе
айде слона пак заби на табла с някоя вършачка ами вие що не казвате добър ли е филма бе
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да това е интересно, но е от 2009.Why is China buying more U.S. debt? - http://www.youtube.com/watch?v=4KZg11YOBH0
Това е последната година в която от Китай, за декларирари покупка на 500 тона злато.
След това не са обявавали никакви сделки със златото.
Или не са правили, или не им харесва договора, да си декларират сделките в световната банка.
Това е интересен въпрос, защото май тяхната Централна Банка е взела решение да прави операцийте със злато секретни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
winer,
виж картинката... няма смисъл да коментирам ....
![]()
winer (03-07-2013)
Eli2356,
не мислиш ли, че прекаляваш със хвалбите си и величеенето ти ???
всички са впечатлени от профит фактора ти !
няма нужда да го натякваш на всеки кръгъл час.
Фицката е по-другите теми - там можете да се перчите
както каза SPART - като си затвориш късите на златото (като ти удари лимитите дай боже) - тогава ще ми е интересно да ти видим пак профит фактора.
дано да е над 15 вече
ай - светица не се става приживеНе, само веднъж го споменах и после доуточних, понеже стана дума. А това, че на някой не му е по вкуса е друг въпрос. Но мисля да почна вече и на всеки кръгъл час да го споменавам, че да ти се оправдаят думите, иначе ще излезе, че лъжеш.
Айй... и за какво тогава ми е тоя профит фактор като не мога да стана приживе светица - зарязвам го веднага тогава.
Последна редакция от Eli2356 : 03-07-2013 на 23:05
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
winer (03-07-2013)
Eli2356,
ами вземи си сложи статистиката отдолу в подписа...
да не се мъчиш всеки път![]()
Цъ - виж последното изречение от поста ми. .........
А и тази статистика се мени ежедневно - много ще се отрудя с тоя подпис да го сменям всеки ден. И да не стана светица накрая - твърдо нье.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Можеш ли да прати линк към източника?
Това ме интересува.
източника е посочен долу в дясно на картинката
ама все пак - ето :
http://www.zerohedge.com/news/2013-0...atiable-demand
аз за разлика от теб и Ели - като пиша нещо се аргументирам с факти...
вярно поизлъгах малко... не е на всеки кръгъл час... ама за последните 2 дни има - не е квот да няма
спестил съм си/ти няколко други.... да не ставам нагъл![]()
Я какво намерих тука
"Net imports, after deducting flows from China into Hong Kong, were 75,891 kilograms, from 130,038 kilograms a month earlier, according to Bloomberg calculations.
Enlarge image
A Chow Sang Sang Holdings International Ltd. employee holds a pair of gold bars each weighing five taels (187 grams) for a photograph at a Chow Sang Sang Holdings International Ltd. jewelry store in the Mongkok district of Hong Kong. Photographer: Lam Yik Fei/Bloomberg
Gold slid into a bear market in April and had its biggest drop in 33 years in the two days through April 15 on concern that the U.S."
http://www.bloomberg.com/news/2013-0...a-backlog.html
Мамута - благодаря за идеята![]()
Последна редакция от winer : 03-07-2013 на 23:18
айде лека ви вечер народе то и без това не казахте добър ли е филма ще взема утре да ви кажа азуспех през азиатската ако трейдвате утре еврака спрямо долара трябва да стигне 1,32 и от там ама под секрет ви казвам ще го посрещна аз
и ще го тегля надоле като магаре
![]()