Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
АТР-а не ми върши работа. Ниската волатилност не предвещава големи движения, ако няма какво да ги предизвика.
Значи освен да питам Момчев, че той е напред много с материала. Много познава този човек. В понеделник ми каза, че тази седмица очаква доста вола и наистина я има. Днеска също бая трябва да има.
Първо ще питам бай гугъл разбира се![]()
albagpipe на теб на какво ти прилича разговора ни с Фицката ? Къде видя офлянкване. Хайде спирай се. Ако ще питаш нещо питай, стига обяснявания![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Момчев наистина много добре съчетава фундамента с техниката, докато на мен АТР ми върши перфектна работа като филтър на големите графики ( 4 часа и дневна ). Дорде си говорим напред сме вече с озито и евротоАТР-а не ми върши работа. Ниската волатилност не предвещава големи движения, ако няма какво да ги предизвика.
Значи освен да питам Момчев, че той е напред много с материала. Много познава този човек. В понеделник ми каза, че тази седмица очаква доста вола и наистина я има. Днеска също бая трябва да има.
Първо ще питам бай гугъл разбира се![]()
albagpipe на теб на какво ти прилича разговора ни с Фицката ? Къде видя офлянкване. Хайде спирай се. Ако ще питаш нещо питай, стига обяснявания![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
добро е утро бре
заредихме кошницата днес от рано....сеги чекам с пуканки да вида как ще гръмне главата на прословутата глава на H$S...нема начин да няма много стопове там![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицка, ще те помоял за коментар.
искам да попитам дали вълна "б" може да бъде разгледана като корекция на вълна "а" и дали изобщо това цялото движение което съм го обозначил като а,б,ц може да се разглежда като корекция на вълна 1 ?!(а бе изобщо правилно ли съм се насочил?! :Д)
надявам се си ме разбрал
съжалявам ако снимката е малка, бързам за работа и не можах да намеря как да я увелича
п.с. изобщо това движение което съм го обозначил като вълна 1?1 (на мене ми е малко странна вълна но се пак един вид предположение)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата (03-01-2013)
драгата (03-01-2013)
фицка беше качил едно четиво на Линда Рашке....там ми се наби една страничка с линии за определяне на тренда...при тази картинка къде си постнал при затваряне на кендъла над 1,3244 и пробив активира едно сетъпче power buy и нов лег нагоре...
понеже имаш бича тренд линиия от дъното....при пробива й с онова АВС приключва ли ти първата импулсна от дънотосъответно има две корективни (въпросното АВС) и да почва втора импулсна
![]()