Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (19-06-2013)
*BERNANKE: FOMC MAY `MODERATE' PACE OF PURCHASES LATER IN 2013
*BERNANKE SAYS FED MAY END PURCHASES AROUND MID-YEAR 2014
*BERNANKE SAYS FED WILL EASE QE PACE IF ECONOMY IMPROVES
*BERNANKE SAYS PURCHASE REDUCTION REPRESENTS FOMC CONSENSUS
Дам, ще спират бонусите към края на годината до 2014. Това трябва яко да натиска еврка надолу, японците май остават единствените с вливане. Йената би трябвало да се обезценява зверски.
----------
Вече валутите не таргетират ръст на ГДП, инвестиции, обменен курс, безработица или каквото и да е, а само 2% инфлация, всеки за това се бори. Много им се иска да започнат да папкат от паричната маса в обръщение.[COLOR="Silver"]
----------
----------
И то е страшна далавера, в света има едно 50 трилиона долара. 2% = 1 трилион, таман увеличението на американския дълг годишно. Чиста работа, САЩ папка.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Мръсно си беше за нагоре.. ама пак ме е яд, че бързам да затварям, можеше още 50 пипса, но с течение на времето ще имам и този усет...
.................................................. ...........
УНИКАЛНИИИииииииииии
Е тоя път ФОМКА дадеееее
Дизел РЕСПЕКТ![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то винаги може и повече важното е че си хванал посоката и си напраил някои гущер![]()
аз тука не успях да предвидя нещата ,обаче йената доволно си грабнах от нея
.................................................. ..........
не че не предвидих нещата то си беше време за корекция ами не посмях да вляза къса
.
Много съм доволен днес, Бернанкето пак свърши чудесна работа
.................................................. .
----------
Айде лека вечер от мен
.................................................. ............
След днес си мисля, че ще пуснат яки скуизове - удри 100 натам-100 наобратно, да издрусат маимунките дет са накачихме на благи нива
Даваи Долареееее![]()
Днес за пръв път направих един номер (от келешлък де - да видя дали ще се получи по принцип) - преди "новината" в 21 ч. пуснах една продажба и една покупка от едно и също ниво с еднакъв обем. Сложих им лимити по 10 пипа (по-малко - само за пробата, макар че можеше и по повече). Без стопове. И гледах сеир после (даже нямах време и да го гледам, само видях резултата после) - удари и двата лимита за секунди преди да си поеме посоката надолу.
Така за нула време обрах 20 пипа.
Последна редакция от Eli2356 : 20-06-2013 на 00:00
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз се съсредоточих върху златото, което даде мноого повече мен ако питаш.С тренд, не със скалп. Еврото само се лигави в сравнение със златото.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz