А бе има ама....мирише, не ми харесва. Съблекалните и те вонят.....Но вярно че зависи от фитнеса де, но като цяло, малко фитнеси са с мокет![]()
Последна редакция от kozoderski : 23-06-2013 на 08:06
Айде Добро ви утро, ставайте и почвайте да чертаете фибо-таааа, трендлайнииии, боб да се хвърля и кафе с утайка да са пий, та белким покаже курса).
За мене сме си надоле поне за 1.3077777777 после 1.303333333, че дажеи за 1.29хххх, ма тва едва ли утре, че ного празен календарЪТ
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро да се преброя, засега наблягам само на кафето едно турско трябва метна да видя какво ще каже.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нека да отвори пазара , той сам ще си покаже на къде го мисли да броди .
Ако не смърди, значи има отлична вентилация и се поддържа оптимална чистота
Аз ако искам да ми мирише, няма да се къпя![]()
Иначе браво за бокса и джудото, но защо в минало време ? Сега изоставил ли си се ? Трябва да спортуваш нещо. Ако е без бой за мен е по-добре, че не съм фен на травмите![]()
как е акули, още малко и да отваря сергията, да купувам евра в инстата
.................................................. ............................
kozoderski (23-06-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
1.29000 ще е стопа бабо мецо, но ще правя добавки на 1,3000 ако светне към дългите
първи лимит 1.33500 , втори 1.36500
предполагам до Драги на 4 юли ще се развият позициите и пейролите на 5 юли, мисля че тогава ще използват да пробият 1.37000![]()
babaMETZA (23-06-2013)