Ще ги пробвам и аз. Не пропускам когато е нещо ново за мене.![]()
Ще ги пробвам и аз. Не пропускам когато е нещо ново за мене.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Emil Enchev : 16-06-2013 на 13:33
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Svilen (16-06-2013)
Благодаря Емо ще го погледна, а относно другият ми въпрос - бях видял някъде по графика, където беше изписано големината на последният / предпоследният / бар, което е почти добре...Grid10
Свилене ето ти индикатора, който ползвам аз. Задал съм му през 10 пипса да ми чертае хоризонтални линии. Надявам се да е това, което търсиш. За другия за който питаш - не съм търсил и попадал на такъв.
Прикачени файлове
Тип файл: zip Grid10.zip (4,8 КБ, 0 Прегледи)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Svilen, и за какво ти е да виждаш големината на бара , някоя скалперска система ли си набарал или измислил
Ами освен да се сетиш на коя графика си го виждал ...
.................................................. ..................................................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Дани пусни го, ако го намериш и ще видим. Освен това към теб имам питане - мисля, че имаше скрипт/инди с който пускаш сделка с фиксирани ТП и СЛ, както и такъв за затваряне на части. Ако ги имаш пусни и тях, ако обичашSvilen, не съм срещал точно такъв индикатор да ти показва размера на бара в пипсове отстрани до самия бар на графиката но имах един индикатор който се отваря в отделен прозорец и като сложиш показалеца отгоре ти показва колко пипса е бара като цяло мисля че имаше и още някакви допълнения към него
----------
Имам нещо в предвид, но още е рано за коментари...
ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооо
Последна редакция от Svilen : 16-06-2013 на 11:42
Svilen, да се вижда на графиката и аз съм виждал но този индикатор е платен или по скоро трябва да направиш дарение един вид
все още не съм го набарал свободно в нета![]()
Метнете някакъв линк да видя за кое инди говорите ...
.................................................. ..........................................
Emil Enchev, аз за този индикатор говоря Tro_Range ez_p2 Свилен не знам кой има в предвид
И аз чаках твоят. За сега намерих този: _TRO_RANGE_EZ_C.mq4:
http://dox.bg/files/dw?a=edf995a1a8
_TRO_RANGE_EZ_C.ex4:
http://dox.bg/files/dw?a=9ed658b60a
който може би е някаква вариация на този който спомена, но като го качих нищо не ми показва...