Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това казване не е просто казване, а се опитвам да разбера защо го казва - точно по-този начин мисля че най-бързо се хваща начинът по който трябва да се търгува, когато има кой да ти покаже с точен пример кога да влезеш и кога не!
Далеч съм от мисълта да преписвам без да се замислям, пък нали затова е форумът да се споделя кой къде е видял вход и защо, не виждам нищо лошо в това , а ти ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм го ползвал поради тази причина досегаТова казване не е просто казване, а се опитвам да разбера защо го казва - точно по-този начин мисля че най-бързо се хваща начинът по който трябва да се търгува, когато има кой да ти покаже с точен пример кога да влезеш и кога не!
Далеч съм от мисълта да преписвам без да се замислям, пък нали затова е форумът да се споделя кой къде е видял вход и защо, не виждам нищо лошо в това , а ти ?![]()
Но ти не пита Фицката защо да скъсяваш. Това което ти си мислиш, може да няма нищо общо с причината поради която той е казал да късиш. А това е точно преписване
Лошо или добро, няма значение. Аз не чакам някой да ми дава и дори съм против тези гуру-гуру поклоннически методики. В началото може да ти харесва, но впоследствие ще береш не много, а само ядовеТака няма да се научиш да търговия
![]()
infesta (13-06-2013), фицката (13-06-2013), Emil Enchev (13-06-2013)
Oleg (13-06-2013)
Имаше 1-2-3 на върха с пробив и тестНо имаш ли си идея защо Фицката ти каза да отваряш къса ?
Аз го казах още тогава няма идея защо го каза, но го послушах защото от скромния ми опит във форума съм отсял на кой постовете имат тежест и на кой не - така че
За да го каже явно доста добре го е анализирал и пресметнал - и се оказах прав за Фицката !
Според мен има глава и рамене на H1 и това е сигнала, но нека той каже своя анализ - ще ми е от полза и не само на мен !а много надолу има основна ТЛ, която отстои на малко над 500 пипа от сутрешната цена
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Вероятно си прав, все пак аз търгувам от 3 месеца и съм доста далеч от истината, предположих че Фицката споделя това което е видял при тази двойка, т.е. фигурата глава и рамене на H1 и затова се впуснах - просто ми насочи вниманието натам за което съм благодарен ( ако следях въпросната двойка може би бих го видял сам, но....), както и да е - няма да се обясняваме повече - благодаря за съвета и не знаех че тук ще се пишат само ОБЩИ приказки без нищо конкретно !Не съм го ползвал поради тази причина досега![]()
Но ти не пита Фицката защо да скъсяваш. Това което ти си мислиш, може да няма нищо общо с причината поради която той е казал да късиш. А това е точно преписване
Лошо или добро, няма значение. Аз не чакам някой да ми дава и дори съм против тези гуру-гуру поклоннически методики. В началото може да ти харесва, но впоследствие ще береш не много, а само ядовеТака няма да се научиш да търговия
15:30 ваше време имаше един пробив, при който се наляха яко обеми, после в 16:05 вече нямаше никакъв интерес от продажби, а в 17:25 почнаха да го купуват, изчаках на минутка да потвърди и влезнаха Ана може да е права че спада е корекционен, но няма сила за нов връхт
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН