Към 150 пипа требе да си напред вече
----------
И аз имам пълзящи за ориентир---------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
bombe (13-06-2013)
аз направих добавка към късите от 1,3336 и чак после видях, че ние май обръщаме отново към възходящ тренд....................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз вече му заложих едно дълго 3338,стоп 1,3300 лимит нямам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде сте го смъкнали това евро, не стига, че изпаднах в потрес, че видях две данъчни циганки, ами сега се прибирам и от плюс 100, плюсов стоп ударен на подкрепата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска ми се да тества канала на покачването на 3306, даже ще се озърна за лонг там, ако даде.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
абе едно е сигурно - още малко му остава на рейнджа....................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
на минутката.. от 12:00 до сега................... за дневните трейдъри и това е рейндж...................