щото е по-добре рано от колкото късно. По-добре докато цифрите са с малко нули а и това е пътя според мен, нали целта е усъвършенстване. Достатъчо примери има в книгите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това обикновено идва след като е станала белята вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Според мен си има неща които трябва да си ги изживееш и да си извадиш поуките от тях, никой не казва че умишлено трябва да се правят грешки - напротив всеки споделен опит и съвет ще ни предпази от тях, но няма нищо по-поучително от опита който човек трябва сам да натрупа - то ако беше така всички щяхме да четем по цял ден и всички да сме печеливши и успешни, всеки си тълкува съветите през своята призма, кой успешно кой не толкова !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпроса е да не се концентрираме толкова върху грешките. Все едно само за тях четем и говорим. Фокуса трябва да е насочен другаде.Според мен си има неща които трябва да си ги изживееш и да си извадиш поуките от тях, никой не казва че умишлено трябва да се правят грешки - напротив всеки споделен опит и съвет ще ни предпази от тях, но няма нищо по-поучително от опита който човек трябва сам да натрупа - то ако беше така всички щяхме да четем по цял ден и всички да сме печеливши и успешни, всеки си тълкува съветите през своята призма, кой успешно кой не толкова !
Аз мисля че ако сме се концентрираме и сведем грешките до минимум, успехът ще дойде рано или късно !
По-добре стоп на нула отколкото на минус - не е ли така !
Тук идва индивидуалната психика, емоции и манталитет на търговеца - точно затова тази търговия ми харесва , всичко си зависи от самия себе си
Двама с еднакви познания постъпват по различни начини и единия печели, ти от кои ще си .......![]()
Важна е и пазарната ситуация, освен индивидуалните качества. Понякога пазара не дава възможност за нулев стоп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво предпочитате два ударени стопа на нула или един на -10% и един на +20%аз се стремя към второто
![]()
infesta (13-06-2013)