Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
със грид с увеличаващи се обеми може да се направи някаква калкулация
.............................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И какъв е смисъла на подобно упражнение - .... да си губиш времето.
.................................................. .......................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
За всеки е различно и много зависи от силата на психиката и за какво си се настроил. Преди 2 години внесох 300,веднъж довнесох 100 долара и след година извадих пак толкова . Даже сто лева съм на печалба по справка на Булброкерс. Но това което разбрах за себе си, че ми е много трудно да рискувам с повече от 4% от капитала. Трябва да търгувам средносрочно, В момента в който заседна пред компютара и "скалпирам" нещата стават страшни .. Тук се завърта и дяволския кръг - малко капитал, малка печалба .... след месец-два виждаш "златната кокошка" хвърляш голям % от капитала, ама кокошката ялова. ... и всичко отначало аз поне се въртя в тоя кръг.
Средносрочната търговия и скалпирането са много различни едно от друго. За малка сметка е по прагматично скалпирането, но то е доста трудно и не е за всекиЗа всеки е различно и много зависи от силата на психиката и за какво си се настроил. Преди 2 години внесох 300,веднъж довнесох 100 долара и след година извадих пак толкова . Даже сто лева съм на печалба по справка на Булброкерс. Но това което разбрах за себе си, че ми е много трудно да рискувам с повече от 4% от капитала. Трябва да търгувам средносрочно, В момента в който заседна пред компютара и "скалпирам" нещата стават страшни .. Тук се завърта и дяволския кръг - малко капитал, малка печалба .... след месец-два виждаш "златната кокошка" хвърляш голям % от капитала, ама кокошката ялова. ... и всичко отначало аз поне се въртя в тоя кръг.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не става за мърди определеноТрябват много бързи реакции, а с възрастта се забавят все повече
Аз даже си леко промених условията на входовете, че да са валидни и по 5-10минути по-късно ис 5 -10пипса от по-лоша цена, пак да мога да влизам без да съм в грешка с правилата.
Вече не се чудя защото старчоците масово предпочитат големите фреймове kато Н4 и дневна и седмична. Ем щото одъртяват![]()
cyrano (13-06-2013)
Хахаха за сега нямам проблем с рефлексите. Даже инстата понякога ми е малко бавна с тези минимални 5 мин на сделкаНе става за мърди определеноТрябват много бързи реакции, а с възрастта се забавят все повече
Аз даже си леко промених условията на входовете, че да са валидни и по 5-10минути по-късно ис 5 -10пипса от по-лоша цена, пак да мога да влизам без да съм в грешка с правилата.
Вече не се чудя защото старчоците масово предпочитат големите фреймове kато Н4 и дневна и седмична. Ем щото одъртяват![]()
![]()
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров