1.3325 - аз съм аут от еврата.
.................................................
1.3325 - аз съм аут от еврата.
.................................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
NIQUE (13-06-2013)
еее Бомбе, що бре.... ся ме разколебаваш и за моите........................................ ...............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лоши лихви преди малко платиха италианците..... може би това даде малко сила и да си прав за затварянето... аз обаче ще чакам хамериканците да се включат, като се надявам да са на страната на меците......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Шъ си изям ушите дето изпуснах озито![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ами ползвам пивота и две нива производни на него....само дето ми трябва обективен критерий за ефективност....може ли да дадеш идея как да оценим 3 ценови нива които имаме в началото на деня...примерно ако поне две от тях са изиграли ролята на съпорт/резистънс да им пиша +1 като на РЕД процедирането....ако не +1 на пазара...и след 100 такива опита да тегля чертата....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Джей, и аз съм се чудел много над този въпрос. Най-простото, което мога да ти кажа е, дали трендът интрадей продължава след нивото или около него свършва. За съжаление такова определение оставя много място за фантазияами ползвам пивота и две нива производни на него....само дето ми трябва обективен критерий за ефективност....може ли да дадеш идея как да оценим 3 ценови нива които имаме в началото на деня...примерно ако поне две от тях са изиграли ролята на съпорт/резистънс да им пиша +1 като на РЕД процедирането....ако не +1 на пазара...и след 100 такива опита да тегля чертата....![]()
Като гледам оттук нататък ще се чакат новините в 15.30 и екшънът ще продължи.............