Както бях казал от известно време следя bullish and bearish power ,и когато индикатора показва покачване а свещта е меча следва спад ,момента тук е точно такъв стига да дневния бар да затвори под вчерашния което така като гледам е доста вероятно
Както бях казал от известно време следя bullish and bearish power ,и когато индикатора показва покачване а свещта е меча следва спад ,момента тук е точно такъв стига да дневния бар да затвори под вчерашния което така като гледам е доста вероятно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата, благодарско за разясненията....добре е да има прегледност на графиката....и аз оценявам по семплите цветове....щото пазят очите ако се кьориш дълго време....
ПП тоз индикатор на Олег не е ли за предния дневен хай лоу![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Влизам да работя, бях преместол стопа на добавката и лимита на първата качих на последното дъно, би трябвало да са излезли
Влизам да работя, успешен ден!
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Оформихме двойно дъно на м15, Драгуни се е наобядвал и всички сме в очакване на 1,33...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Драга, къде мога да намеря превода на Ал Брукс ? Всичко ,което намирам в нета е на английски , а аз не съм толкова добре с него !Препоръчвам ти да си земеш превода на ал брукс....с олег сме коментирали, че е на много високо ниво, може да потвърди....
На мен деста ми изчисти търговията, макар и допусканите грешки...калто и два човешки фактора, членове на форума
Дори да не търгуваш по брукс, мисшя, че не е лошо човек да има представа от ПА....сигналите ги има и на големите фреймове
....а и ти си интелигентна жена, ще го оцениш
Nikky (01-08-2013)