Не го аресвами да мога да си го позволя, не бих
много пенсионерска ми изглежда
----------
Така съм преценил, че и при форсмажорни обстоятелства (гап срещу мен, не поставен стоп....) загубата ми ще е поносима![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (11-06-2013), anonimen komardjia (11-06-2013)
Това е неизползване на капитал. Защо ти са 50К в акаунта, ако ще използваш едвам 5 от тях ?
----------
Има кралско излъчване и тежест. Като станеш на 50-60, може да започне да ти харесва![]()
anonimen komardjia (11-06-2013)
ШЕФЕ май е време да се обяви резултата за днес
мисля малко да подремна
че от нощите съм в трейда,не съм спала
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (11-06-2013), anonimen komardjia (11-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕД чуй чуй....като вадиш отдели някоя питичка....така с восъка...медеца запечатан да е.....и ако рачиш от мене ракията от Рокето един попеш...ще стане чудно....вервай ми....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (11-06-2013)
КУЧИК казва се КАУНЬ бря !!!
.................................................. ........