Има - да хващат пътя.................................................. .................................................. ..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Орешарски: 1200 регулаторни режима спъват бизнеса у нас - ами махнете ги и улеснете бизнеса...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
С този флирт към бизнеса е започвало всяко правителство до сега и винаги се е стигало до драматична раздяла или скандален развод....Двайсе години ги дъвчат тези облекчения,а с всяка нова власт стават все повече...........Орешарски: 1200 регулаторни режима спъват бизнеса у нас - ами махнете ги и улеснете бизнеса...
Този път трябва да поработят върху това,
защото бизнеса осигурява работни места,
иначе без облекчения и стимули фирмите
ще продължат да фалират.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Военният министър е при Цветанка по БТВ, за полетите на Бойко коментират.
.................................................. .................................................. ............................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Novak (10-06-2013)
И на най-големите му приятели им е ясно вече че е ползван неправомерна, превоза на бистришките тигри е от особен държавен интерес.
Прав си...докато не направят нещо конкретно всичко си остава голи думи и напразни обещания...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Има си някакъв нормативен документ, по какви поводи и как се използва тоя авиотряд и се гледа, едва ли може всеки как му е кеф да се качва.
Хайде техните разходки могат да се пишат някакво семинарче и супер важно мероприятие, ама превозването на бистришките тигри надали.
А и не мисля, че е редно да се ползват воените хеликоптери, освен при някакви форсмажорни ситуации.
А че са си ходели в на сватбата на никито в евсиновград го вярвам, като знам и жена му как се опитвала да дерибейства н една агенция и какво чудо е било докато им обзаведат апартамента на държавни разноски.
За имане - има, дали обаче ше има намери куражлия да ги насмете, както трябва.Има си някакъв нормативен документ, по какви поводи и как се използва тоя авиотряд и се гледа, едва ли може всеки как му е кеф да се качва.
Хайде техните разходки могат да се пишат някакво семинарче и супер важно мероприятие, ама превозването на бистришките тигри надали.
А и не мисля, че е редно да се ползват воените хеликоптери, освен при някакви форсмажорни ситуации.
А че са си ходели в на сватбата на никито в евсиновград го вярвам, като знам и жена му как се опитвала да дерибейства н една агенция и какво чудо е било докато им обзаведат апартамента на държавни разноски.
Тоя нали е на Кюстендилката текущата половинка?
.................................................. .................................................. ............................