http://www.burgasnovinite.bg/Izverg-...he-s-kola.html
И докато има такива изверги нищо добро не ни и очаква.ПОТРЕСЕН СЪМ!!!![]()
http://www.burgasnovinite.bg/Izverg-...he-s-kola.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
има боклуци всякакви ........... провалили се в живота ... и си го изкарват на когото и каквото могат .............http://www.burgasnovinite.bg/Izverg-...he-s-kola.html
И докато има такива изверги нищо добро не ни и очаква.ПОТРЕСЕН СЪМ!!!
тоз форд боклукчииския какъв помияр би предположил че го кара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa,
явно си мъничък
не си древен като някои от нас
albagpipe (08-06-2013)
Стегай се Курчо от кръста надолуза да си в час с новите Световни Предизвикателства
:
..... Президент России и его супруга рассказали о разводе корреспонденту канала "Россия-24" после посещения балета "Эсмеральда". По словам Людмилы Путиной, это был "цивилизованный развод".....
http://star-town.ru/news/1621-putin-svadba.html
...Но скорой свадьбы Путина с Кабаевой или иной женщиной ожидать видимо не стоит. "В жизни Путина нет другой женщины", сказал Дмитрий Песков в интервью "Эху Москвы".
Песков призвал посмотреть на рабочий график Путина. Исходя из него, можно понять, что жизнь Путина никоим образом не связана с семейными отношениями, подчеркнул Песков....
И трейдърският живот не е по-лек и даже е още по-тежък и неблагодарен,освен ако не се разъцкват спам-"бонусите" на инста-бъкета!
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
То хубаво Елито уцели посоката, но после направи едни шмекерии и се измъкна с picolla печалбичка.Абе кивито си еба мамата,но добре че Елито ще направи пачка!
....Дано Уйчето да ме е послушало за дългите йени в евро/йена (демек - шорт евро,но умишлено го написах снощи "дълги йени"...
) и да сбабичосало оня от форекс-дуела.....При нефта шорта е вне ринке - пока! ; златото по лонги сработил стоп-лосс ,но там нет проблема!
....ситуация-революционная....
...С две думи накратко - днес е танто за кукуригу,но иногда так так бывает!
Ако не се беше вглеждала и чоплила толкова по графиката, щеше да остави да се доразвият повече късите и да се измъкне с по-големичка печалбичка. Но се съсредоточи на златото и заряза кивито накрая... но поне златото, еврото и йената дадоха добре (и още има да дават). Ако се беше изстреляло нагоре както бях натоварила сметката с къси, направо можеше да претърпи фалит.
ПП: Още се съвземам от напрежението ...
Последна редакция от Eli2356 : 08-06-2013 на 20:13
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Emil Enchev (08-06-2013), hanuman (08-06-2013)
Явно с теб имаме доста сходно светоусещане и мнения.http://www.burgasnovinite.bg/Izverg-...he-s-kola.html
Аз в случая най-много имам мерак да го повлача изверга така с мойта кола.
----------
Спарт, подкокоросваш го да се развежда ли? Чакай сега малко... може още да му е рано, щом е "малък". По-натам, ако ще му идва времето. Дотогава ще трябва да е в час с други предизвикателства.Стегай се Курчо от кръста надолуза да си в час с новите Световни Предизвикателства
:
..... Президент России и его супруга рассказали о разводе корреспонденту канала "Россия-24" после посещения балета "Эсмеральда". По словам Людмилы Путиной, это был "цивилизованный развод".....
http://star-town.ru/news/1621-putin-svadba.html
................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
mileniak (08-06-2013)