Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако знаехте - нямаше да чакате бонусите като Дядо Йоцо гледа Иде ли Баба Илийца По жицата.....
Айде,лека нощ,че утре ме чакат неделни предизвикателства !......Повтарям се - но мацката е готина,въпреки че е изрусена!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (09-06-2013)
Ooo, какви симпатични охлювчета и мойта любимка Катрин Зита-Джоунс............... като ги гледам и още малко ще ми се доще да се оттдам на това, което казваш. Но все пак мисля да си запазя и любовта към форекса засега.
Тhe Mask of Zorro - Impure Thoughts (1998) HD
----------
А дано (че имам малко преждевременни късички там). Има обаче още съвсем малко покачване. После или голямо или малко обръщане или рейндж преди обръщане. Важно е по някое време да стигне моите (в случая) лимити.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
тйъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъй си мислиш,щото не ти се спиииииииииииииииииииииии иииииииOoo, какви симпатични охлювчета и мойта любимка Катрин Зита-Джоунс............... като ги гледам и още малко ще ми се доще да се оттдам на това, което казваш. Но все пак мисля да си запазя и любовта към форекса засега.
Тhe Mask of Zorro - Impure Thoughts (1998) HD
----------
А дано (че имам малко преждевременни късички там). Има обаче още съвсем малко покачване. После или голямо или малко обръщане или рейндж преди обръщане. Важно е по някое време да стигне моите (в случая) лимити.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
това е може би любимия ми джеймс бонд засега.....тази сцена много ме кефи![]()
да направи доста голямо движение без значителна корекция, но засега няма сигнал за къси
----------
много малък на картинката въпросния фицка..............................
----------
Карамел му - си бяха класика, направо ги бях забравил..................
6 Reasons Why Women Are Better Traders - а сега де...
https://www.tradechase.com/blog/six-...better-traders