Кльомба това е само една метафора е едноименния филм,,дори и не ми минало през ума да го мисля реално![]()
Кльомба това е само една метафора е едноименния филм,,дори и не ми минало през ума да го мисля реално![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
rusalita, просто уникално
нтххххххххххххххххххххххх хххххххххххх
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (07-06-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
rusalita (07-06-2013)
Казвай веригите бърже
и трите са ми под носа ...но не съм ги видяла ...не че много се заглеждам по тези рафтове
бягам далече от сладкотии но не пречи да си угодя
----------
Изкопала го е сестра ми
беше и на стената във фейса
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
albagpipe (07-06-2013)
ттука какво търсите на Захарни заводи Горна Оряховица? Бързо си казвай, ама ти луда ли си мейл да им пишеш, драсни два реда на ЛС ще ти кажа
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
аааааааааааааааааааа карамел Мууууууууууууууу
има ги имаше цели стелажи промоционални в СВА/ Трънчев хранителните магазини
ако трябва утре ще ти купя като изляза на шопинг
----------
аз съм с някаква уникална зрителна памет, и си запомням всичко от където мина
карамел му ги има да,вярно е
в СВА има стелажи още до касите
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Emil Enchev (07-06-2013), GGBG (07-06-2013)