Баш ми беше драго да си побъбрим, но е плъзнал някъв много неприятен слух, че
И съм решил да инспектирам колкото се може повече нощни питейни заведения, да вида аджеба, верно ли е или не
Приятна вечер и весел и усмихнат уиииикенд![]()
Баш ми беше драго да си побъбрим, но е плъзнал някъв много неприятен слух, че
И съм решил да инспектирам колкото се може повече нощни питейни заведения, да вида аджеба, верно ли е или не
Приятна вечер и весел и усмихнат уиииикенд![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG, Не вярвай на такива слухове,нали ако е вярно война ще избухне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тази крава лично аз не. Даже ми прилича на от по-съвременните, имайки предвид доброто качество на картинката и въобще художественото оформление.
Обаче си спомням за една катеричка от днес.![]()
----------
Ми щото ти така си ги научила или те теб. И само така си говориш за пред нас: "ей там отсреща е кухнята; кой каквото иска такова да си прави", пък иначе се изтрепваш да й готвиш на Спаска ламята. Я да почнете да се редувате в готвенето - един ден ти, после той, може и останалите да включиш в редицата. Така е най-справедливо.Освен ако не получаваш справедлива и доволна отплата за труда си.
Къде се изпокрихте бе? Настана петък вечер и кой откъде е, а?Приятен уикенд!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita
Намерих писмото от декември миналата година е ,качвам снимка че ми е тъмно и трудно пиша
http://store.picbg.net/pubpic/F4/12/...dfd767f412.bmp
Eхе...изтървала съм снощи разговора...
но още днес мога да се разхоря(ако позволи времето)
но се чудя Метро или Пикадили
на едно разстояние ми са
rusalita (08-06-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро и от мен!
Току що станах и си направих кафето, и сядам да го пия с вас.
Днес имам доста задачки за отмятане, като първо ще отида да понапазарувам седмично, не за друго ами шоколадите ми свършихаи гледам тук сам това показвате...Но аз си предпочитам Милка и Линдор.
Хайдее ставайте....стига сте спали....
Добро утро станахме вечетук голяма дъжовно гръмотевична буря мина към 6 часа та после поспахме още малко и сега е ред на кафето
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit