kurso tarsi podkrepa , da vidim de 6e izko4at akulite, moje i na 1.31750 da sa gadovete, no 4e se poqvqt, debnat v zasada, no i az sam hitar![]()
kurso tarsi podkrepa , da vidim de 6e izko4at akulite, moje i na 1.31750 da sa gadovete, no 4e se poqvqt, debnat v zasada, no i az sam hitar![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще се мотаме още 2 часа около 1,3230 пък после ще се изясни посоката.... акулите почиват от вчерашния пир... няма да има резки движение преди данните...............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (07-06-2013)
Да не заспахтея по ведро
anonimen komardjia (07-06-2013), GGBG (07-06-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сега требе да оберем надоле стоповете
и да тестваме вчерашното връхче!!
Има ли почитатели това???
http://www.youtube.com/watch?v=lJW_2wLt704
Добре де, бира ще черпя иуиски може, кой каквото пие. Вие само бутайте.
Ох, сега се сетих, преди време излизам от нас и се качвам на колата, паля , тръгвам и след 10м. изгасва....Минават две момчета и ги помолих да ме бутнат малко, че сигурно е паднал акумолатора...Бутаха, бутаха- не пали! По едно време поглеждам, ми то бензин няма.....та ме добута до бензиностанцията / тя е близо/.....
Та бутайте.....
Бачо, хвърлям ти предизвикателство, да върим да се степаме в сайта за дуели, като си изберем някой ден, дето няма да бухаме на реала. Ко ша каиш?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
нещо пак изтекоха данните от немско предварително.... 10 пипа нагоре означават малко по-добри данни.............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."