Eli2356,
Почти ТОЧНА. Мерси за поздрава
================================================== ============
Eli2356,
Почти ТОЧНА. Мерси за поздрава
================================================== ============
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А Добра ви вечер след ебати и деня
Сутринта йените (виж предаване наживо)
Поссле седяне на ръцете
После първите пейроли на работа- гледане през телефона и краднати бързи 50 пипа
Кога сме най-зле --- пупу така да сме
Давай Доларе още важиииииии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къф долар ...........Направо го смачкаха биковете вчера и днес
![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Между 15:30 и 16:30 е направило стотина пипа..после 50 нагоре.......... пък и останалото време е имало рокендрол...... ама аз бях вън от чадъра...... прибрах се към 20 часа и сега съм с мощна дълга от 1.3228....... ама май нема я бъде![]()
ДА ама са мечи
стжжжжжжжжжжжжжжжфжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжж
**g, за мен нивото 1,3200 е достатъчно. +/- няколко пипа... така или иначе оставям аванс 10 пипа преди очакваната цел. Лимитите ми бяха на 1,3200 и 1,3210, въпреки че очаквах поне 10 пипа под 1,3200.
То днешното си беше ясно като бял ден още от снощи и стана като по учебник - съвпади със седмични подкрепи, седмична ЕМА200, фибоначита... + малко женска интуиция и съвсем се прояснява.И след вчерашното неестествено голямо покачване не виждам как можеше да продължи още нагоре. Затова и казах сутринта, че повече от вчерашния връх няма как да се качи днес. Днес направи инсайд бар на дневна, така че има известна вероятност следващата седмица да продължи още нагоре. Макар че имам големи съмнения за покриващ бар на седмична, т.е. да не прехвърли тазседмичния връх.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-06-2013 на 21:12
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz