Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Леле, днес наистина се сбъднаха мрачните ми очаквания за вял пазар. Направо предизвиква ленивост и на мозъчната ми активност![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм с къса, на дневна цената е под ема 200, така че очаквам да слезе още надолу
За към 3К имаш 3 дни достъп във ВИП зона с храна и напитки + достъп до боксовете и запазено място на паркинга, а инак за около 500 евро можеш да си купиш 3 дни достъп на централната трибунаи да 3К за испанец са много пари ( около 2 1/2 месеца работа), но във ВИП-а не ходят случайни хора
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Така представено тези 3 хилки си заслужават наистина ако си фен, разполагаш с пари и разбираш поне нещо от колите. Все пак Формулата е скъп спорт и го класирам по мое виждане като аристократичен, наред с голф, поло, тенис и др. Пожелавам на всички фенове тук да могат да си го позволят някогаЗа към 3К имаш 3 дни достъп във ВИП зона с храна и напитки + достъп до боксовете и запазено място на паркинга, а инак за около 500 евро можеш да си купиш 3 дни достъп на централната трибунаи да 3К за испанец са много пари ( около 2 1/2 месеца работа), но във ВИП-а не ходят случайни хора
така че умната с търговията.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
trymetryme (13-05-2013), NIQUE (13-05-2013)
как е акули , викам 1.3000 че сме минали то пак под кривата круша сме![]()
Разбира се, че си заслужаваТака представено тези 3 хилки си заслужават наистина ако си фен, разполагаш с пари и разбираш поне нещо от колите. Все пак Формулата е скъп спорт и го класирам по мое виждане като аристократичен, наред с голф, поло, тенис и др. Пожелавам на всички фенове тук да могат да си го позволят някогатака че умната с търговията.
още повече че имаш възможност да осъществиш интересни контакти
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
D-12 (13-05-2013)