ай то се четялоЕ, то тва е единствения начин или както казва Вожда и Учителя Георги Димитров на половин кило мастикапред 5-я конгрес на БКП през декември 1948 г.
:
"...Ние не си правим илюзии, че нашият път ще бъде гладък! Гладък като паважа пред Народното събрание. Нашият път ще бъде трънлив и труден .."
ПС: Баси бъгавия форум - ай сиктир,ве драги зрители!!! ....Поста ми не излиза след като съм цитирал най-важното от първоначално изпратения до мен!.....
било написано с невидимото мастило
ма то тъй като сме сложили веч очилата
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Вината тоя път не е в Лубянка!.....
Тва че си го прочела като цитат и отговорила (щото си регната...),е извън нейната Компетенция!
Инста-форекс БГ(без абсолютно никакъв лиценз от КФН,а само някво голо ООД.....което предоствя услуги.....) е на 20 метра от сградата на НСБОП в София....Тва за тия дето не знаят.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
въх... моята в изравняването на осигуровките нанесла сумата, без да приспадне НПР
и едни луди довнасяния тогава свят ми се зави,кат ми каза сумата
тая година сама си попълвах данъчната
викам,майната й, ще се оправя
отворих старата и видях грешката
ама тогава хем бях натоварена с много ангажименти,хем ми се налагаше спешно да замина
те така,доверие на никого
----------
ами в тоя ред на мисли да ти разкажа за един познатВината тоя път не е в Лубянка!.....
Тва че си го прочела като цитат и отговорила (щото си регната...),е извън нейната Компетенция!
Инста-форекс БГ(без абсолютно никакъв лиценз от КФН,а само някво голо ООД.....което предоствя услуги.....) е на 20 метра от сградата на НСБОП в София....Тва за тия дето не знаят.....
познатият е шеф на Полиция-ХХ по Черноморието
серия грабежи,не могат да открият извършителя
в един момент тъщата се жалва,че квартирантите ги няма и не са си платили наема
разбива нашия вратата,влиза вътре и вся вещ досега в жалби в неговата къща
а де ................
те под носа му
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Пък аз Алфи да ти кажа,в тоя ред на мисли,......
ами в тоя ред на мисли да ти разкажа за един познат
познатият е шеф на Полиция-ХХ по Черноморието
серия грабежи,не могат да открият извършителя
в един момент тъщата се жалва,че квартирантите ги няма и не са си платили наема
разбива нашия вратата,влиза вътре и вся вещ досега в жалби в неговата къща
а де ................
те под носа му![]()
.....че в поста дето написа че си самоука,се чете само :"чета,самоука,проверявам и анал......." ...Ся тва за анала,се наведе на порочни мисли,не само щото съм си такъв .....
,ами беше спонтанно написано (а всъщност е форумен бъг и при цитата ми,ти излезе поста почти докрай....
)....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
виж какво,не ми дреме какво си видял,какво си прочелПък аз Алфи да ти кажа,в тоя ред на мисли,![]()
.....че в поста дето написа че си самоука,се чете само :"чета,самоука,проверявам и анал......." ...Ся тва за анала,се наведе на порочни мисли,не само щото съм си такъв .....
,ами беше спонтанно написано (а всъщност е форумен бъг и при цитата ми,ти излезе поста почти докрай....
)....
това е
май се гмурнах с истинска сметка без да имам необходимите знания и в движение ми се наложи да науча много
и то благодарение на руснаците и италианците,за съжаление от българи нищо не научих
не се обиждайте
в тоя форум,чух че съм проста тиква и какво ли не
Значи си добре маскирана и би трябвало да се гордееш!
Тва е древен самурайски подход и наскоро в инвестора им разказах една подобна история от 18-век за съдбата на 40-те ронини от Едо (старата японска столица -преди Токио...),но тук не ми се ще да влизам в детайли!
А инак от гмуркане направо в реал е почнал почти всеки! Дори навремето демотата бяха платени - в смисъл имаше няква символична такса,която ако не платиш не ти дава демо достъп до сметка....Имаше и комисионни при форекса,но .....тва беше когато човекът не беше!![]()
fxg (05-06-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Доброжелатели винаги ще има....
за съжаление кои от радост кой от завист
важното е да не ти пука
днес с щерка си имах разговор
те пубертетите все акъла им в дупето
само й казах" Винаги ще се намери кой да те наЕ нагласи, ама акъла дето сега требе да го налееш няма да успееш"
Разсърди ми се ама си е така
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.