който съответтно ми съобщи че сумите ще ми бъдат възстановени и ми подписа акта за възстановяване
-----------------------------------------------------------------------------
ами... не са малко
който съответтно ми съобщи че сумите ще ми бъдат възстановени и ми подписа акта за възстановяване
-----------------------------------------------------------------------------
ами... не са малко
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
GGBG (05-06-2013)
щеш не щеш
ама тая година като почнах да си попълвам данъчната и погледнах предходната
и видях,че счетито ми есе е отплеснала и е допуснала грешка
и ... съответно приятна сума за възстановяване
е...със задна дата си ги търся ама няма как
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
въх
имам познати мъже,които размесват бирата с лимонада
не знам падам си по чистите напитки,било то и бутилка уиски
и определено съм съгласна с последното
ех деца... от свободата няма нищо по-хубаво
----------
аз да свиркам навреме
Уиз еър в база София имат повреден самолет
през април заради повреда полета бе отложен за следващия ден
Лондон-София
миналата седмица пътувах за Милано
от 12.10 едва в 19.25 излетях и то с друг , от база Клуж обслужиха полета
мани... внимавайте
Е, то тва е единствения начин или както казва Вожда и Учителя Георги Димитров на половин кило мастикапред 5-я конгрес на БКП през декември 1948 г.
:
"...Ние не си правим илюзии, че нашият път ще бъде гладък! Гладък като паважа пред Народното събрание. Нашият път ще бъде трънлив и труден .."
ПС: Баси бъгавия форум - ай сиктир,ве драги зрители!!! ....Поста ми не излиза след като съм цитирал най-важното от първоначално изпратения до мен!.....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
не те разбрах,няма звук,няма картинаЕ, то тва е единствения начин или както казва Вожда и Учителя Георги Димитров на половин кило мастикапред 5-я конгрес на БКП през декември 1948 г.
:
"...Ние не си правим илюзии, че нашият път ще бъде гладък! Гладък като паважа пред Народното събрание. Нашият път ще бъде трънлив и труден .."
омръзна ми все по подразбиране да я карам или да чета нечии мисли
ченгетата,много често ми прави впечатление,че си губят мислите
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Като, че ли един ги е правил тези счетоводители, нямам месец без издънки и като я попитам какво става, ами объркала. И все много притеснена и не знае какво ще правим и след два часа ми звънне и ми каже оправих се. Само един път ме вкара с 740 лева.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.