Ем да де....за същото говорим. В м_тел има един таблет Lenovo на договор 24лв на месец със включен интернет 2,5 ГБ трафик. Сякаш е добре...не съм почнал да оглявам още и не съм проучвал, та затва Ви питам вие как ПРОЦЕДИРАТЕ ?бабо мецо аз на таблет съм се навил, че все съм навън напоследък , кафета мафета и е удобно за дебнене на курса, позиции да направиш корекция, графика да видиш, та този месец мисля да си взимам, лятото не ми се стои все в къщи пред компа
аз че си взема нещо по-евтино , за форекса да си действам колкото , не за музики, и други подобни![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
мисля на третия лимит да купувам
имам други разходи да си плащам с първия и втория лимит , та тогава ще ровя повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мастър Мец,аз съм със смартофон ама малък,лесно се пренася и му свикнах с габаритите. Ползвам го за много неща-касетофон,навигация,фотоап арат,поща....неща,необходими в работата ми и...за търговия. Ползвам много често и интернет през гсм мрежата,защото вифито често липсва. Лично аз ако не се налагаше толкова да махам крачоли,бих взел таблетник с интернет програма. Но имай предвид,че метата е с доста поорязани възможности когато е за мобилно устройство!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
5 -6 пипа могат да ти стигнат и за цяло теле.....
33333333333333333333333333333
----------
е то е нужно колкото да се следиш някоя поръчка....надали можеш да търгуваш истински през нея...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ми да... нещата хич не са малко ....ти смятай : зарядни, разклонители, удължители, контакти, щепсели, трифазни контакти също за по-сигурно, предпазители, дефектотокови защити в случай на мълнии наоколо, както и познати бармани та да ти го взимат и зарежда зад барплота, а бе ужас си е отвсякъде... а и очаквам всеки момент да променят и закона за фотоволтаиците и тогава съвсем ще се затегне положението с предвиждането кое къде да се мушне та таблета му, та да не умре след 30 минути с таз 1500 mAh -сова батерия ... много си права.![]()
Е, така е, но аз анализите си ги правя предварително на компа. На телефона си следя сигнали за вход и си правя сделките и така...повече от година. Айде всички по леглата и лека нощ!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Нямам никакви проблеми с таблетчето ...трейдвам си без проблеми
.................................................. ...........................
Аз съм на таблет просто така започнах и свикнах иначе на компютъра ми е много странно, но си поглеждам ако ми потрябва.
Деиствително си вземи хубав таблет, за да нямаш проблеми с батерията и другиелементарни проблеми.
Аз съм на Мт4 платформа, защото с такава започнах на демо и тази си оставих. Зареждам през ноща и цял ден държи. Андроид маркета има всички платформи....
anonimen komardjia (03-06-2013)
Колеги еврака се кротна нещо, да не би да е затишие пред буря, мисля че мечките няма да оставят нещата така![]()