Неска беше ебаааати и скуизаааааа)
Нечовешко - пуснаФ кръфчица - ма така е, назобах се преди обяд и лиииитнаааах)
))))
Нищо де пак ше даде доларЪТ
Дизеле, :респект: :респект:
Неска беше ебаааати и скуизаааааа)
Нечовешко - пуснаФ кръфчица - ма така е, назобах се преди обяд и лиииитнаааах)
))))
Нищо де пак ше даде доларЪТ
Дизеле, :респект: :респект:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нищо респект няма , има една проста графика на Н4 и само требе правилно да я разчетеш, другото си е работа на акулите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Успешно вече си настроих телефона за инстата, доволен че сам се справих със софтуерното предизвикателство![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
бабо мецо аз на таблет съм се навил, че все съм навън напоследък , кафета мафета и е удобно за дебнене на курса, позиции да направиш корекция, графика да видиш, та този месец мисля да си взимам, лятото не ми се стои все в къщи пред компа
аз че си взема нещо по-евтино , за форекса да си действам колкото , не за музики, и други подобни
гледай да е по-едричко и по-лесно да можеш да боравиш с него
но първо пробвай още в офиса дали можеш да си инсталираш платформата
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
babaMETZA (03-06-2013)
Боднах му едно късо за лека нощ от 1,3083,стоп 1,3120,лимит 1,3050 и мисля да затварям.Лека нощ на всички!
евтино, ама ефтиното ще ти е със скапана батерия,па батерията като не ти държи все ще трябва да търсиш къде е контактабабо мецо аз на таблет съм се навил, че все съм навън напоследък , кафета мафета и е удобно за дебнене на курса, позиции да направиш корекция, графика да видиш, та този месец мисля да си взимам, лятото не ми се стои все в къщи пред компа
аз че си взема нещо по-евтино , за форекса да си действам колкото , не за музики, и други подобни
ми то толкова много неща трябва да предвидиш
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви