Стопчето ми е на 1.2900.... надявам се да оцелее
.................................................. .................................................. .............
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ще го прескочим с гап споко........................................ ..................................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Гап, ама нагорееее......
.................................................. .....................................
Поздравления!!! И аз съм бил като баща! А тея дни трябва да съм и абсулвент като баща. Ама яз какво ще резбера от цялата работа. Ще си сипя гроздова. И ще гледам новините по тв-то.СИТИ пак сме наопъки..................................
я съм късо от 2944.............................................. ...............
----------
бех абитюрент..............................д нес............................................ ....................
----------
за втори път като баща............................................................................. .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И аз съм така - неска почивам - басимамата добре, че не влизах - мъкаааааааа....
Пак утре през тилихона ше тряа да оперирам туй-онуй .... неква компенсация треба да ни се даде, двоен надник или поне насочено движение по желание ---- 100 пипа![]()
КинО, Ндааамммм..... утре и аз съм на тилихонска търговия в движение.......![]()
КинО, Ми ни ще.... кът бременна хлебарка се совка насам-натам......